Ötös ikreket vár egy fiatal cseh nő. Kész csoda, hogy természetes úton fogantak meg. Az asszony június 2-án szül.

Szenzáció - egy cseh nő természetes úton várja országa első ötös ikreit. A 23 éves Alexandra Kinova már a szülésre készül egy prágai kórházban. A kicsik várhatóan június 2-án jönnek világra császármetszéssel.

Forrás: MTI/Stanislav Zbynek
Alexandra hasában öt baba lapul

A nőnek egyébként már van egy fia, és a múlt hónapig nem is tudta, hogy öt baba van a pocakjában. Először az orvosok azt mondták neki, hogy ikrekkel várandós, de még márciusban is úgy tájékoztatták, hogy négyes ikreket vár. Végül kiderült, hogy igazából öt piciről van szó. Nem semmi!

 

Biztos, hogy készen állsz a gyerekvállalásra?http://www.life.hu/anyaskodj/20130514-biztos-hogy-keszen-allsz-a-gyerekvallalasra.html Dédnagyapa lett a Love Story sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130529-ryan-oneal-a-love-story-sztarja-dednagypapa-lett.html Ilyen az álomszülés - könnyes videóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130528-a-legszebb-es-legmeghatobb-otthonszulos-video-amit-valaha-lattal.html Bájos fotó Ördög Nóra kislányárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130527-ordog-nora-musorvezeto-es-nanasi-pal-fotos-kislanyanak-micinek-tunderi.html Gyönyörű Shakira 4 hónapos kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130527-4-honapos-lett-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique.html