Már a nyolcadik hónapban van, de Kim Kardashian állítólag még mindig használja a botoxinjekciókat. Szóvivője tagadja a vádakat. Korábban a celeblány kipróbálta a Drakula-terápiát is. Jó ez a babának?

Nem csitulnak a botrányok Kim Kardashian körül. Amióta kismama, csak még jobban lesik minden mozdulatát. A nyolchónapos terhes valóságshow-sztár fura öltözködési stílusa mellett tényleg nem lehet szó nélkül elmenni: hol rossz méretű cipőt húzott fel, ami összenyomorgatta a lábát, hol bizarr ruhában parádézott, amiben eltűnt a keze.

Forrás: AFP
Kim tud csinosan is felöltözni

Most itt az új botrány: a hírek szerint terhessége alatt is rendszeresen járt botoxkezelésekre. A 32 éves híresség szóvivője tagad. Azt mondja: ez teljesen abszurd és nem igaz. Az tény, hogy a sztár bőre mindig makulátlan. Az a kérdés, hogy vajon a gondos sminkelésnek vagy az injekcióknak köszönheti. Az viszont biztos, hogy Kim terhessége alatt sem riad vissza a fájdalmas szépészeti beavatkozásoktól: korábban kipróbálta már a Drakula-terápiát is.

Kaszab Csilla bőrgyógyász véleménye:
"A terhesség alatti botoxkezelés azért nehéz kérdés, mert nem tesszük ki a kismamákat a különböző behatásoknak a potenciális magzatkárosító hatás elkerülése céljából. A vélemények megoszlanak: egyes cikkek leírják, hogy idegrendszeri károsodással süket gyermek született, miután a kismama botoxoltatott a várandósság alatt. Más cikkek vitatják, hogy az orvosi mértékben alkalmazott botulinum toxinnak van-e káros hatása. Azonban az összes botoxot előállító cég kiköti a termékleírásban, hogy terhesség alatt tilos a készítmények alkalmazása. A Drakula-terápia során a páciens saját vérét juttatjuk vissza a bőrébe. A kezeléskor, hogy a trombociták, növekedési faktorok maximálisan kifejtsék fiatalító hatásukat, a vért speciálisan alakítjuk. Az is vitatott, hogy a végeredmény nem indíthat-e be bizonyos immunológiai folyamatokat, ami a baba egészségét károsíthatja."

 

Megnyomorgatta Kim Kardashian lábfejét a cipőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130517-kim-kardashian-labfejet-osszenyomta-a-cipo.html Kim Kardashiant gyötri a féltékenységhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130502-lifenight-kim-kardashian-irigyli-huganak-kendall-jennernek-tokeletes-es-szexi.html Hatalmasak Kim Kardashian melleihttp://www.life.hu/legykepben/20130423-kim-kardashian-amerikai-celeb-hatalmas-melleket-villantott.html Kimondták Kim Kardashian válásáthttp://www.life.hu/szeress/20130419-kimondtak-kim-kardashian-valosagshow-sztar-valasat-ferjetol-kris-humphries-kosarlabda.html Kim Kardashian mégis képes jól kinéznihttp://www.life.hu/legytrendi/20130414-kim-kardashian-terhes-valosagshow-sztart-csinos-ruhaban-fotoztak.html