Hogyan lehetséges, hogy az a nő, akinek a szépsége legendás és 20 éve a topmodellek között van, nem elégedett a testével? Cindy Crawford elárulta, hogy 2 és fél kilóval szeretne könnyebb lenni.

Azt gondoltuk, egy olyan nő, mint Cindy Crawford, száz százalékosan elégedett önmagával. Egy interjúból viszont kiderül, hogy ez közel sincs így, hiszen a szupermodell ugyanolyan normális nő, mint mi. Ha ő mondja... "Néha jól érzem magam a bőrömben, máskor úgy érzem, semmi nem oké" - nyilatkozta. A sztár megígérte magának, hogy ötven éves korára elfogadja magát olyannak, amilyen. Jelenleg akkor lenne teljesen elégedett, ha körülbelül két és fél kilóval könnyebb lenne, de nem szívesen mond le a salátaöntetről, a borról és az élvezetekről. Nagyon helyes!

Forrás: AFP

Egy darab ránc sincs Cindy Crawfordonhttp://www.life.hu/szepulj/20130516-cindy-crawford-szupermodell-csucsformaban-van-meg-47-evesen-is.html Hercegné lesz a következő Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/szeress/20130501-kendra-spears-szupermodell-rahim-aga-kan-herceg-felesege-lesz.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/legytrendi/20130312-oltozz-ugy-mint-egy-sztar-cindy-crawford-fiatalos-hetkoznapi-viselete.html A parti után is tündökölt Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/legytrendi/20130226-cindy-crawford-a-47-eves-modell-smink-nelkul-ment-a.html Cindy Crawford Hollywoodban itta le magát - Sztárok szilveszterehttp://www.life.hu/legykepben/20130101-igy-unnepeltek-a-2012-szilveszteret-es-2013-elso-orait-a.html Cindy Crawford névrokona is bombanőhttp://www.life.hu/legytrendi/20121129-michea-crawford-modell-a-pain-de-sucre-furdoruhaiban-pozol.html