David Beckham és kislánya egy meccsen voltak, amikor a szünetben a közönséget pásztázó kamera kiszúrta őket. Azt tették, mint ilyenkor mindenki, megpuszilták egymást.


David Beckham májusban jelentette be visszavonulását. A sztár azt mondta az utolsó meccse után, amely könnyes búcsúval ért véget, hogy szeretne néhány hónapig jó sok időt a családjával tölteni. Nemrég egy meccsen jártak, ahol a szünetben kiszúrta őket a kamera. Ahogy ilyenkor azt tenni kell, Beckham és Harper megpuszilták egymást. Mitől olvad el egy nő, ha nem ettől? A cuki jelenetet 1 perc 10 másorperctől láthatod.

 

Beckham elsírta magát utolsó meccsénhttp://www.life.hu/legykepben/20130519-david-beckham-futballjatekos-utolso-focimeccsen-sirva-bucsuzott.html David Beckham: végehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130516-david-beckham-bejelenetette-a-visszavonulasat-tobb-idot-tolthet-a-csaladjaval.html Stílust váltott Beckhamné a férje szülinapjárahttp://www.life.hu/szepulj/20130502-victoria-beckham-rovidre-vagatta-hajat-hogy-ferjenek-davidnek-kedveskedjen-szuletesnapjara.html Meztelenül szeret dolgozni Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/szepulj/20130429-victoria-beckham-divattervezo-meztelenul-szeret-dolgozni-ebbol-nyer-ihletet.html Méhlepénnyel próbál fiatalodni Beckhamnéhttp://www.life.hu/szepulj/20130419-victoria-beckham-focistafeleseg-baranymehlepeny-kuraval-probal-szepulni.html Victoria Beckham újra kés alá feküdthttp://www.life.hu/legykepben/20130406-victoria-beckham-a-spice-girls-egykori-tagja-megint-megmuttette-melleit.html Nagyobb férfiasság kell a pasiknak Beckham miatthttp://www.life.hu/legytrendi/20130404-david-beckham-focista-szexi-reklamjai-miatt-egyre-tobb-pasi-szeretne.html Szexit villantott David Beckhamhttp://www.life.hu/legykepben/20130325-david-beckham-brit-focista-szexi-tetovalast-villantott.html