Orosz Barbara minden pillanatban olyan, mintha skatulyából húzták volna ki, smink nélkül nem megy az utcára sem, és alig van olyan ismerőse, aki "lepukkant" állapotban látta - egyik volt szerelme mégis pont így szeretett bele.

A 33 éves műsorvezető tökéletesen tisztában van azzal, milyen ruha és smink áll jól neki, és ki is hozza magából a maximumot - minden alkalommal. Állítása szerint ezzel tudja megélni a nőiességét - mesélte a BorsOnline-nak.

Fotó: Hajdú D. András [origo]

Állítása szerint nem igaz, hogy órákat tölt a tükör előtt, hogy makulátlanul nézzen ki. "Olykor csak negyedóra, mert annyi időm van rá. Sokat dolgozom, mégis szakítok időt arra, hogy magammal is foglalkozzam" - nyilatkozta Barbara, akit csak nagyon kevesen láttak - ahogy ő fogalmaz - "lepukkant állapotban". Egy embert azért fel tud mutatni a műsorvezető. "Az egyik nagy szerelmem egyszer férfiingben és pizsamanadrágban látott, és pont akkor szeretett belém."

Lefújta az esküvőt Orosz Barbarahttp://www.life.hu/szeress/20130302-orosz-barbara-magyar-musorvezeto-szakitott-volegenyevel.html Menyasszonyi ruhákat próbál Orosz Barbarahttp://www.life.hu/life/galeria/20130117-orosz-barbara-eskuvore-keszul-es-menyasszonyi-ruha-proban-volt-benes.html Orosz Barbara duplázikhttp://www.life.hu/legykepben/20130117-orosz-barbara-a-tv2-tusarok-cimu-musoranak-producermusorvezetojenek-ket-menyasszonyi.html Júniusban férjhez megy Orosz Barbarahttp://www.life.hu/szeress/20130107-orosz-barbara-musorvezeto-kezet-karacsonykor-kertek-meg-az-eskuvo-juniusban.html Orosz Barbara: "Egy napig akarok menyasszony lenni"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120726-csak-egy-napig-lenne-menyasszony-orosz-barbara.html