Világra hozta ötös ikreit a fiatal cseh kismama. Négy fiú és egy kislány született. Inkubátorban vannak.

Megszülte öt gyermekét a 24 éves cseh kismama, Alexandra Kinova. Ahogy a Life.hu is megírta, az öt kicsi természetes úton fogant meg, amire ez az első példa Csehországban. A négy kisfiú és egy kislány császármetszéssel jött világra egy prágai kórházban.

Forrás: MTI/Stanislav Zbynek
Az öt pici itt még Alexandra hasában van

A műtétet több mint negyven szakember asszisztálta végig. A piciket a biztonság kedvéért inkubátorba tették, de állapotuk stabil. Súlyuk 1 és 1 kiló 30 deka között van. A fiatalasszonynak és férjének már van egy ötéves kisfia, így most nyolcfősre bővült a család. Eddig egy egyszobás lakásban éltek, de az önkormányzat most felajánlott nekik egy négyszobás bérlakást - írja a Blikk.

 

Ötös ikreket vár egy nő - óriási a pocakjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130530-egy-cseh-no-alexandra-kinova-junius-masodikan-szuli-meg-orszaga.html Megvan a világ legszexisebb apukájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130603-channing-tatum-szinesznek-megszuletett-az-elso-gyermeke-londonban.html Még csak pár hónapos, de már sztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130529-lifenight-internetsztar-lett-a-vak-golden-retviver-kutya.html Így puszilózik Beckham és a kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130601-david-beckham-es-kislanya-harper-puszit-ad-egymasnak-egy-videon.html Dédnagyapa lett a Love Story sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130529-ryan-oneal-a-love-story-sztarja-dednagypapa-lett.html