Új szakértő csapattal folytatódik a Life.hu jól ismert átalakító sorozata. Ismerd meg a Jónő Team mestereit, akik minden héten egy-egy újabb olvasót varázsolnak szebbé a nagy alkalomra, legyen az esküvő, első randi, házassági évforduló, diplomaosztó, ballagás, vagy valami más.

Kérdezz a Jónő Team szakértőitől! Tedd fel kérdésed a szakerto@life.hu címen! Ne felejtsd el megírni, kitől szeretnél választ kapni.Fotó: Kántor KataHorváth Dóra, a Jónő Team stylistja nemrég kezdte a szakmát. Eddig Holdampf Linda mellett dolgozott, akinek az AXN Zoom műsorában segédkezett, valamint számos privát fotózáson vett részt. Dolgozott Nánási Pállal Linda asszisztenseként, amit elmondása szerint azért szeretett nagyon, mert magánemberekkel dolgozhatott, akiket volt ideje megismerni és személyiségüket a ruházkodáson keresztül előtérbe helyezni. Dóra rendszeresen szerepelt szakértőként a televízióban is, főként reggeli műsorokban.

Ha érdekel, milyen ruhákat visel egy stylist a hétköznapokon, és hogyan telnek a napjai, kövesd a Jónő Team stylistját a Facebookon!

Horváth Dóri
Mindig is úgy gondoltam, hogy a megjelenés, és öltözködés az életünkben nagyon fontos szerepet játszik, beszéjünk akár egy randevúról vagy állásinterjúról. Rohanó világunkban a legkönnyebben úgy tudunk előre jutni, ha a lehető legtöbb információt juttatjuk el minél több emberhez, mindezt a legkevesebb idő alatt. Éppen ezért az öltözködés hatamas lehetőséget nyújt az önkifejezésre, de ez nem megy mindenkinek könnyen. Úgy érzem, a magyar divat fordulóponthoz érkezett, mivel egyre több és több lehetőség nyílik a "hétköznapi vásárlók" számára, függetlenül korra és nemre. Ugyanakkor azt veszem észre, hogy sokan elvesznek egy kicsit, mert követni próbálják a divatot ahelyett ,hogy a saját stílusukat alakítanák ki. Abban szeretnék segíteni minden kíváncsi és vállalkozó egyénnek, hogy megtalálják az egyéniségükhöz és testalkatukhoz leginkább illő stílust, hogy később tovább építkezhessenek a biztos alapokra. Ezért csatlakoztam a Jónő Teamhez.