Kislánya lesz Kim Kardashiannak. A celeblány a nevével fémjelzett showban árulta el a baba nemét. Barátjának, Kanye Westnek ezzel teljesült a kívánsága.

Nincs több titok - kislányt hord a szíve alatt Kim Kardashian. A híresség a valóságshowjában az ultrahangos vizsgálatra is beengedte a kamerákat, így ország-világ előtt derült ki a baba neme.

Forrás: AFP
Kim még márciusban

Az is kiderült, hogy a híresség barátja, a rapper Kanye West mindig is kislányt szeretett volna, így most határtalanul boldog. Kim a hírre így reagált: "Örülök, ki ne szeretne egy kislányt?!" Ahogy a Life.hu is megírta, nagy port kavar a minap, hogy a nyolcadik hónapban járó kismama állítólag még mindig botoxoltatja magát.

 

Megnyomorgatta Kim Kardashian lábfejét a cipőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130517-kim-kardashian-labfejet-osszenyomta-a-cipo.html Kim Kardashiant gyötri a féltékenységhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130502-lifenight-kim-kardashian-irigyli-huganak-kendall-jennernek-tokeletes-es-szexi.html Hatalmasak Kim Kardashian melleihttp://www.life.hu/legykepben/20130423-kim-kardashian-amerikai-celeb-hatalmas-melleket-villantott.html Megsértette Katalin hercegnő Kim Kardashianthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130410-kim-kardashian-valosagshowsztar-ajandekot-kuldott-katalin-hercegnonek-aki-nem-reagalt.html Terhesen is botoxoltat a celeblányhttp://www.life.hu/szepulj/20130531-kim-kardashian-valosagshowsztar-allitolag-terhessege-alatt-is-felvette-a-botox.html