Most már tudjuk, hogy Miranda Kerr nemcsak gyönyörű, de eszméletlenül hajlékony is.

A szexi ausztrál modell a napokban a terngerparton állt neki jógázni, és természetesen ezt meg is mutatta a rajongóinak a közösségi oldalán. A szépség tökéletes hídpózban fedte fel karcsú, már-már sovány testét, de a hajlékonyságát látva csakis irigykedni tudunk. Persze nem a kiálló bordákra, hanem arra, hogy egy gramm felesleg sincs a modellen.

Forrás: Twitter/Miranda Kerr

Miranda egyébként már többször elmondta, hogy rendszeresen jógázik, és a pilatest is kedveli, de mielőtt kifutóra lép, még inkább odafigyel a rendszeres edzésre. Mivel a testéből és a szépségéből él, nagyon fontos számára az egészséges életmód.

Forrás: [origo]Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!Egy év alatt fogyott 108 kilót Stevenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130530-108-kilot-fogyott-mindossze-egy-ev-alatt-amikor-a-halallal.html Gyógyít és gyilkol: így fogyaszd a gombát!http://www.life.hu/ez-zsir/20130529-gomba-egyuk-vagy-ne-gyogyito-gombak-es-amire-oda-kell.html Miért ilyen tökéletes Jennifer Aniston teste?http://www.life.hu/ez-zsir/20130531-jennifer-aniston-szineszno-elarulta-hogyan-hozta-formaba-magat-legujabb-filmje.html Cindy Crawford fogyni szeretnehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130601-cindy-crawford-fogyni-szeretne-nem-elegedett-a-testevel.html Így fogyaszd le a párodat!http://www.life.hu/ez-zsir/20130530-fogyni-szeretne-a-parom-nagy-amarilla-a-lifehu-gyogytornasz-aerobikoktato.html Maszturbálással fogyott le egy japán férfihttp://www.life.hu/ez-zsir/20130530-lifenight-maszturbalassal-fogyott-le-egy-japan-ferfi-az-orvosok-megsem.html