átalakítás fashion week Takács Nóra Átalakítunk! szépség Jónő Team
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új szakértő csapattal folytatódik a Life.hu jól ismert Átalakítunk! sorozata. A Jónő Team vezetője Takács Nóra, a Hogyan legyek jó nő? sorozat háziasszonya, aki a legjobb szakembereket gyűjtötte maga köré. Első "munkájukra" már nem kell sokáig várnotok!

Elsőként Zitát alakították át, aki az elmúlt egy évben 25 kilótól szabadult meg. A mozgásszegény életmódot és a helytelen táplálkozást csinos, formás alakra cserélte. Most megmutatjuk, milyen volt Zita az átalakítás előtt, de hogy mennyit változott, azt csak szerdán láthatjátok. Addig legyen elég annyi, hogy stylistunk Zita csodás lábait hangsúlyozta ki, fordászunk új fazonú, új színű frizurát készített neki, sminkmesterünk pedig kiemelte arcának legszebb részeit. Holnap a legjobb fotókkal várunk benneteket, és biztosak vagyunk benne, hogy nem hisztek majd a szemeteknek!

Fotó: Kántor kata
Fotó: Kántor kata

A jelentkezés feltételeiről itt mindent megtudhatsz!

Kövesd a Jónő Teamet a Facebookon is!



Takács Nóra - Jónő Kapitányhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130603-takacs-nora-a-jono-team-haziasszonyanak-a-lifehu-szepsegszakertojenek-es.htmlLarion Oscar - a Jónő Team sminkmesterehttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130603-larion-oscar-a-jono-team-sminkmesterenek-bemutatkozasa.htmlHorváth Dóra - a Jónő Team stylistjahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130603-horvath-dora-a-jono-team-stylistjanak-bemutatkozasa.htmlKurucz Nikolett - a Jónő Team fodrászahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130603-kurucz-nikolett-a-jono-team-fodraszanak-bemutatkozasa.htmlKántor Katalin - a Jónő Team fotósahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130603-kantor-katalin-a-jono-team-fotosanak-bemutatkozasa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.