Petét adtak és kihordták húguk gyermekét

baba terhesség testvér LifeNight béranya petesejt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A három nővér legkisebbikének más úton nem születhetett volna kisbabája, így nővérei siettek a segítségére.

Különleges módon lett édesanya egy asszony. A Nagy-Britanniában élő Alex Patrick már régóta vágyott gyermekre, természetes úton azonban nem lehetett neki. Ezért két nővére, Charlotte és Helen sietett a segítségére. Charlotte a petéjét adta, míg Helen kihordta a babát húgának. A testvérek különleges története pedig ezzel egyedülálló lett a szigetországban.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!




Így kezeld a policisztás petefészek szindrómáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130523-benke-rita-a-policisztas-petefeszek-szindromarol-lifehu-termeszetgyogyasz-szakertoje.htmlElmúltál 30? Fagyaszd le a petesejtjeidet!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130523-minden-gyermektelen-nonek-ajanljak-a-petesejt-lefagyasztasat-30-eves-kor.htmlHogyan kerül szőr a petefészekbe?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130329-csont-es-szor-petefeszekben-kislanymagzatok-fejlodesi-rendellenessege-a-dermoid-ciszta.htmlÍgy ellenőrizheted, hogy mikor van peteérésed - Hogy biztosan összejöjjön a babahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110930-igy-ellenorizheted-hogy-mikor-van-peteeresed-hogy-biztosan-osszejojjon.htmlTizenharmadik gyerekét várja a 46 éves béranyahttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20121115-tizenharmadik-gyereket-varja-a-vilag-legtermekenyebb-beranyaja.html5 millió forintért bárkinek szülnek - Nagyító alatt a béranyasághttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110209-beranyasag-magyarorszagon-a-torvenyi-szabalyozas-es-a-gyakorlat.htmlDivat a béranyaság Hollywoodbanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110125-a-hiressegek-a-beranyakat-valasztjak-orokbefogadas-helyett.htmlSzenzáció! Béranya szült a világsztárnak!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110118-nicole-kidmannek-beranya-szult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.