Kelly Osbourne és Beyoncé is állítólag a hulahoppkarikának köszönheti fantasztikus alakját.

Sokan úgy tekintenek a hulahoppkarikára, mint egy egyszerű gyerekjátékra, pedig valójában óriási lehetőségek rejlenek az eszközben, ugyanis napi 10 perc játékos edzéssel könnyedén eltűnnek az emberről a kilók. Ráadásul az edzés hatására éppen a két legkritikusabb hely, a has és a fenék feszesedik a leginkább.

Forrás: Thinkstock

Jenny Wood újságíró is kipróbálta, hogy sikerül-e megszabadulnia a terhesség alatt felszaladt pluszkilóktól. "18 hónappal ezelőtt született a kisbabám és a terhesség nyomot hagyott a testemen. Igazi kis anyukapocakom lett, egy kicsit megereszkedett a bőröm, és hurkás lett a hasam. Meg voltam győződve róla, hogy soha többé nem fogok bikinit hordani a strandon. Nem arról van szó, hogy utálom a testem, elvégre a gyerek utáni rohangálásnak és a szoptatásnak köszönhetően közel 18 kilót fogytam, de már messze nem voltam olyan formában, mint a terhességem előtt. A testem többi részével viszonylag elégedett voltam, de a hasam látványával nem igazán tudtam kibékülni" - írta Jenny.

Az asszony először ellátogatott egy dél-londoni edzőterembe, ahol tanácsot kért Anna Drury személyi edzőtől, aki öt éve profi hulahoppkarika-versenyző, majd elkezdte napi szinten használni az eszközt. "Eleinte másodpercek alatt kifulladtam, és pár perc után felforrósodott a derekam, nagyon távolinak tűnt a 10 perc folyamatos pörgetés. Aztán észrevettem, hogy napról napra jobban megy, egyre kitartóbb és ügyesebb lettem, és már 40-szer is meg tudtam pörgetni a karikát anélkül, hogy leesett volna" - mondta Jenny, aki a harmadik hét végére már 100-at is tudott pörgetni egyhuzamban. A kitartó edzés hatodik hete után Jenny nagyon elégedett volt az eredménnyel, ugyanis hasa 5 centiméterrel kisebb lett, derékbősége 2 centivel, feneke pedig 3 centivel csökkent. Emellett megszabadult 2 és fél kilótól, továbbá 15 év után először fel tudott venni egy 38-as méretű ruhát is. 

Fotó: Rhian Ap Gruffydd/dailymail.co.uk
Jenny Wood

A legtöbb ember számára az időhiány okozza a legnagyobb nehézséget. Sokan nem tehetik meg, hogy nyolc óra munka, bevásárlás, takarítás, gyereknevelés és egyéb hétköznapi teendőik mellett rendszeresen lejárjanak egy edzőterembe. Az ilyen emberek számára jelenthet nagyszerű megoldást a sztárok által is népszerűsített hulahoppkarika. "Egyszerűen imádom a hulahoppkarikát! Reggel és este 5 perc edzés, és mindössze öt nap alatt 5 centivel lett keskenyebb a derekam" - írta Twitter-oldalán Kelly Osbourne, aki a közelmúltban rengeteget fogyott. De szintén nagy rajongó Beyoncé és Michelle Obama is.

Forrás: [origo]Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!Édesanyjával edz a csinos modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130506-edesanyaval-edz-sandor-orsi-a-csinos-modell-es-musorvezeto.html Gyógyítsd a gerincedet speciális jógával!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130423-mozgas-es-egeszseg-gerincterapias-joga-ami-javitja-a-tartast-es.html Arwen torna: mozgás a női egészségérthttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130416-arwen-torna-egy-noi-mozgas-segit-a-stressz-ellen-es.html 65 évesen a rúdtánc szerelmese Paulinehttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130417-pauline-whysall-65-evesen-a-rudtanc-szerelmese.html A futás vagy a séta az egészségesebb?http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130411-edzes-es-mozgas-a-futas-vagy-a-seta-az-egeszsegesebb.html Így segít a térdeden a spinning!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130314-tevedes-hogy-a-spinning-edzes-karos-a-terdek-izuleteire.html 5 szuper gyakorlat a karcsú lábakérthttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130320-fogyas-es-edzes-5-szuper-gyakorlat-a-karcsu-labakert.html Így kerüld el a rosszulléteket edzésenhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130319-rosszullet-edzesen-tippek-es-trukkok-a-mozgashoz-balogh-rita-szekerto.html