A harmadik ikerpár született egy családba

ikrek terhesség babavállalás szülés babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A skóciai Langbankban élő Karen Rodger a napokban adott életet egészséges ikergyerekeinek, Rowannek és Islának. Ez idáig nem is lenne annyira érdekes, azonban Karennek és férjének harmadszor született ikerpárja, amire az esély körülbelül félmillió az egyhez.

A 41 éves Karen és férje, a 44 esztendős Colin Rodger nagyon boldog volt, mikor megtudták, hogy két kislánnyal gyarapodott a családjuk, mivel nem akarták előre tudni az ikrek nemét. Karennek és Colinnak eddig csak fiúgyerekei születtek, két ikerpár: Lewis és Kyle már 14, Finn és Jude pedig 12 évesek.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Amikor a táncoktatóként dolgozó Karen terhessége elején, a hatodik heti ultrahangos vizsgálaton megtudta, hogy ismét ikreket vár, azonnal SMS-t írt férjének, aki először nem hitt neki, és visszaírta, hogy "Ez egyáltalán nem vicces!". A nem egypetéjű ikerlányok a glasgow-i Déli Általános Kórházban jöttek a világra. A kisebbik szorosan nővére nyomában járt, mindössze két perccel később született. Mindketten egészségesek, és testsúlyuk is megfelelő, 2500 gramm körüliek, derült ki a Daily Mail cikkéből.

A pár és a nagyfiúk is nagyon boldogok, hogy végre kislányok érkeztek a családba. Valósággal elárasztják szeretetükkel a kicsiket, és megígérték, hogy segítenek szüleiknek a ház körüli teendőkben. "A kislányok úgy érezhetik majd, hogy öt apukájuk van. Férfi legyen a talpán, aki megpróbál udvarolni az ilyen jól őrzött lányoknak" - viccelődött Colin, a büszke hatgyerekes apuka.

Kisbabát vár Kate Winslethttp://www.life.hu/anyaskodj/20130605-kate-winslet-szineszno-harmadik-gyermekevel-terhes.htmlElső gyermekét várja Jennifer Love Hewitthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130604-elso-gyermekevel-varandos-jennifer-love-hewitt-szineszno-parjaval-brian-hollisay.htmlPetét adtak és kihordták húguk gyermekéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130604-lifenight-petesejtet-adtak-huguknak-noverei-majd-kihordtak-es-megszultek-gyermeket.htmlDrágulhat a menza januártólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130604-majdnem-hatszaz-forintba-kerulhet-a-napi-iskolai-etkezes-januartol-ha.htmlGisele Bündchen húga is álomszéphttp://www.life.hu/anyaskodj/20130528-gisele-bunchen-brazil-modell-huga-is-modellkent-kezdte.htmlNem akarok 200 ezret fizetni a szülésemért!http://www.life.hu/anyaskodj/20130517-bezzeganya-blog-kismama-es-halapenz-jogos-sok-szazezret-fizetni-a.htmlKislánya lett a világ legszexisebb apukájánakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130603-channing-tatum-szinesznek-megszuletett-az-elso-gyermeke-londonban.htmlMegszülte ötös ikreit a cseh szupermamihttp://www.life.hu/anyaskodj/20130603-egy-cseh-kismama-alexandra-kinova-vilagra-hozta-orszaga-elso-termeszetes.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.