COMET-díjkiosztó műsorvezető szépségtipp Iszak Eszter masszázs turmix jóga edzés gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2013. június 13-án, immár 13. alkalommal rendezik meg a VIVA Comet 2013 gálát, Magyarország legnagyobb könnyűzenei díjátadó rendezvényét. A sztárok hónapok óta lázban égnek, köztük az est háziasszonya, Iszak Eszter is, aki  elárulta - sőt, meg is mutatta - a Life.hu-nak, hogyan hozza magát bombaformába az eseményre.

A nap gyümölcsturmixszal indul

Eszter mindennapos figyelmet fordít az alakjára. Lapos hasa, formás lába, kecses vállai a természet ajándékai is, épp ezért vigyáz teste adottságaira. Táskája bizony mindig rejt vizes palackot, ugyanis minden nap három liter vizet iszik. Sok gyümölcsöt eszik, rendszeresen készít magának turmixot kedvenc gyümölcseiből. Nem utolsósorban kedvenc zenéit hallgatja, amikor egy kicsit meg szeretne szabadulni a rohanásból, így simul ki a legkönnyebben a stresszes hétköznapokon.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

További képekért kattints ide!

"Hetente két-három alkalommal készítek magamnak gyümölcsturmixot. Általában a pörgős napokon viszem magammal egy zárható pohárban, így mindig kéznél van. Szezonális gyümölcsökből szeretem, az eper, banán, áfonya és az ananász a legfinomabb. A C-vitamin-bevitelre figyelek, gyümölcs és csipkebogyótea formájában fogyasztom. A grapefruitmagolajat időszakosan iszom, persze hígítva, de tudom, hogy ez is nagyon hasznos a szervezet számára."

Heti háromszor edzés és koncentrációt segítő jóga

"Egy héten háromszor járok vibrációs fitneszedzésre. Nagyon szeretem, átmozgatja az izmaimat, és formában tart. Amikor lelki megnyugvásra vágyom, vagy egy kicsit más állapotba szeretnék kerülni, akkor választom a jógát. Ez nem rendszeres az életemben, de jó mozgásformának tartom, és mindig visszatérek hozzá."

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

További képekért kattints ide!

Eszti szereti, hogy a jóga csöndje kikapcsolja és magára figyelhet abban az egy órában, amíg a gyakorlatokat végzi. A testi edzettség mellett fontosnak tartja a lelki tartást is. Gondoljunk csak bele, mekkora kihívás három órás élő műsort többezres tömeg előtt vezetni. Emiatt is lényeges, hogy koncentrálóképessége a maximumon legyen, kövesse a műsor menetét, de spontán is legyen a körülményeknek megfelelően. A jógagyakorlatoknak köszönhetően mindezeken tud javítani. Eszti azt is elárulta, hogy mielőtt színpadra lép, vesz három mély levegőt, ugyanis ez rögtön csökkenti az izgalmát.

Kókuszillatú kényeztetés

A fiatal műsorvezető szereti nyüzsgő életét, de fontos megjelenések előtt mindig szakít időt a kellő ellazulásra. Eszti imádja az édes illatokat, és rajong a távol-keleti országokért - a Life.hu éppen egy kókuszos testradírkezelés és egy kókuszos masszázs közben fotózta le. "A kókuszolaj bőrtápláló és nyugtató hatását jól ismerik a trópusokon. Antioxidánsokban gazdag, maximálisan hidratálja a bőrt. A testradírozás vitalizál, serkenti az anyagcserét és az izomgörcsöket is segít feloldani. A kókusz illata bódítóan hat az emberre, ezért nagyon jó relaxáláshoz. A napsütés és az éden érzését kelti a lelkünkben" - mondta el Galgóczi Zsuzsi, aki Esztinek is ajánlotta ezt a kezelést. "A masszázs során mindig kisimulok, új energiákkal telítődöm és boldog vagyok. A végén kell néhány perc, mire magamhoz térek, még pislogni is alig tudok" - mondja nevetve Eszti.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

További képekért kattints ide!

Life-tipp:

Kíváncsi vagy, milyen sminkben lépnek a sztárok a színpadra a Comet-gálán? 2013. június 13-án kövesd a Life.hu Szépség rovatát! Exkluzív fotók a backstage-ből - élőben!
Elszálltak a VIVA Comet férfijelöltjeihttp://www.life.hu/life/galeria/20130524-a-viva-comet-ferfi-jeloltjei-sp-fluor-duki-es-young.htmlA Városligetben lazítottak a VIVA Comet női jelöltjeihttp://www.life.hu/life/galeria/20130517-a-varosligetben-pihentek-a-viva-comet-noi-jeloltjei-radics-gigi.htmlExkluzív! Ő az idei VIVA Comet sztárvendégehttp://www.life.hu/legykepben/20130509-brit-rapper-lesz-a-2013as-viva-comet-sztarvendege.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.