Mesébe illő módon derült ki, hogy kislányt hord a szíve alatt Kőváry Anett rádiós műsorvezető.

Egy tortából tudta meg Kőváry Anett, hogy kislánya lesz. A cukrásztól ugyanis rózsaszín krémmel töltött édességet kapott, így derült ki a baba neme - tudta meg a Bors. Szó szerint édes történet következik!

Forrás: Facebook/Kőváry Anett

"Addig nem akartuk tudni a nemét, amíg az orvos nem látta legalább kilencvenszázalékos bizonyossággal. Ezért az ötödik hónap végéig csak találgattunk" - mesélte a lapnak a rádiós műsorvezető. "Az orvost megkértük: írja fel a baba nemét egy cetlire, tegye borítékba és zárja le. A borítékot elvittük egy cukrászdába, ahol attól függően, hogy milyen feliratot rejt a boríték, rózsaszín vagy világoskék töltelékű tortát készítettek. Aztán a szeretteinkkel együtt vágtuk fel a süteményt egy bulin, és rózsaszínű krémet rejtett." A Morning Show egykori hírszerkesztőjének tehát kislánya lesz. Szívből gratulálunk!

Kirúgták a Class FM Morning Show-jának rádiósát!http://www.life.hu/legykepben/20130131-kovary-anett-a-class-fm-hirolvasomusorvezetojet-kirugtak.html A futónak nem izomláza volt, hanem gyermeket várthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130606-a-futonak-nem-izomlaza-volt-hanem-gyermeket-vart.html Bájos fotó Jessica Simpson szerelmeirőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130606-jessica-simpson-enekesno-egy-bajos-csaladi-fotot-rakott-ki-a.html Megeszi majd méhlepényét Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130605-kim-kardashian-valosagshowsztar-szules-utan-meg-akarja-enni-mehlepenyet.html Kisbabát vár Kate Winslethttp://www.life.hu/anyaskodj/20130605-kate-winslet-szineszno-harmadik-gyermekevel-terhes.html