Sarah Jessica Parkertől nem lenne szokatlan a zokni-szandál kombináció, de amit legutóbb művelt, az még tőle is sok. A Szex és New York sztárja a minap kislányával sétálgatott az utcán - akkor készültek róla a fotók.

Piros klumpa és mintás zokni? Igen! Sarah Jessica Parker így lépett ki az utcára a minap. Kislányával, Marionnal vették nyakukba a várost. A Szex és New York sztárja, aki számtalanszor bizonyította már, hogy a sorozat után is tekinthetünk rá stílusikonként, úgy érezzük, ez alkalommal nagyon mellélőtt. Ahogy a Life.hu is megírta, a zokni-szandál kombináció már nem új keletű dolog. Cikkünkben azt tanácsoltuk, jobb elfelejteni ezt a trendet. Akinek mégis tetszik, eszébe ne jusson úgy viselni a zoknit és a szandált, mint SJP. A 48 éves, háromgyerekes híresség hiába stílusikon, ez túl sok.

Forrás: AFP
Sarah Jessica Parker és a zokni-szandál viselet

Elhagyta családját Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130505-elhagyta-csaladjat-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york.html Földönkívülit csináltak Sarah Jessica Parkerbőlhttp://www.life.hu/szepulj/20130219-sarah-jessica-parker-amerikai-szinesznobol-foldonkivulit-csinaltak-a-magazin-cimlapjan.html Meztelen magyar modellekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130606-magyar-modellek-akik-reklamkampanyokban-meztelenkedtek-mihalik-eniko-palvin-barbara-szikaszi.html Dühös lett félmeztelen fotója miatt a modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130604-lifenight-tudta-nelkul-jelent-meg-kate-upton-felmeztelen-kepe-a.html Victoria Beckham lett az évtized nőjehttp://www.life.hu/legytrendi/20130605-victoria-beckham-divattervezot-valasztottak-az-evtized-nojenek-a-glamour-galan.html