A napokban elhunyt Annabel Tollman stylist. 39 éves volt. Leghíresebb ügyfelei között volt Scarlett Johansson és Liv Tyler is.

Annabel előkelő helyet foglalt el a divatiparban. A híresség családja egy közleményben arra kér mindenkit, hogy tiszteljék Annabel emlékét, és gondoljanak mindig rá úgy, amilyen volt: egy csodálatos személyiség. A család azt nem közölte, mi vezetett ilyen fiatalon a stylist halálához. A New York Magazinban azonban arról írnak, hogy Annabel álmában halt meg egy vérrög miatt, ami egy korábbi rutinműtét során keletkezett nála.

Forrás: AFP

A New York-i rrendőrségnél azt nyiltkozták a MailOnline-nak, hogy még várják a vizsgálatok ereményét ahhoz, hogy közölhessék a halál okát. Nemcsak a divatvilág gyászolja Annabelt: a nő olyan világhírű színésznőket is öltöztetett, mint Scarlett Johansson, Shakira, Liv Tyler, Mariah Carey és az Olsen-lányok. Mindenki imádta a stylistot és szerettek vele dolgozni, mert egy nagyon kedves és barátságos személyiség volt.

Meztelen magyar modellek (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20130606-magyar-modellek-akik-reklamkampanyokban-meztelenkedtek-mihalik-eniko-palvin-barbara-szikaszi.html Dühös lett félmeztelen fotója miatt a modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130604-lifenight-tudta-nelkul-jelent-meg-kate-upton-felmeztelen-kepe-a.html Mit csinálj a megunt ruháiddal?http://www.life.hu/legytrendi/20130605-megunt-ruhainkat-kozossegi-vasarokon-online-piactereken-lakasturiban-adhatod-el.html Victoria Beckham lett az évtized nőjehttp://www.life.hu/legytrendi/20130605-victoria-beckham-divattervezot-valasztottak-az-evtized-nojenek-a-glamour-galan.html