Eszméletlenül néz ki Arnold Schwarzenegger fiacskája, Patrick.

Mindig tudtuk, hogy Patrick Schwarzenegger-re érdemes odafigyelni. Nos, a 19 éves fiú a napokban egy igazán ütős képet tett fel magáról az internetre. Hölgyeim, lehet gyönyörködni!

Forrás: Twitter/Patrick Shriver

A fiatal egyetemista méltán büszke a testére, hiszen az izmai igazán szépen kidolgozottak. A fotót egyik reggel, edzés után tette fel magáról az internetre, és azt is megírta rajongóinak, hogy szeretne még 1-2 kiló izmot felszedni a nyárra. Hát Patrick, nekünk így is megfelelsz!

Szuper gyakorlatok a feszes, kerek popsiérthttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130605-szuper-gyakorlatok-a-feszes-kerek-popsiert-nagy-amarilla-fitneszedzo-segitsegevel.html George Clooney exének popsiját bámulja mindenkihttp://www.life.hu/ez-zsir/20130607-george-clooney-volt-kedvese-elisabetta-canalis-olasz-szineszno-egy-forro.html Így készülj a bikiniszezonra!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130523-futas-gorkorizas-es-biciklizes-igy-keszulj-a-bikiniszezonra.html Hulahoppal az úszógumik ellenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130604-napi-10-perc-hulahopp-es-hat-het-alatt-eltunnek-az.html Szívdöglesztően fest az egykori Spice Girlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130605-lifenight-furdoruhaban-es-pezsgovel-unnepelte-szuletesnapjat-a-spice-girls-egykori.html