Te mire használod a saját hirdetőtáblád? Megosztod a gondolataidat a virtuális téren kívül is? Az idei szezonban a magvas gondolatok, a pozitív mondatok a pólódon is helyet kapnak. A Life.hu összegyűjtötte a legjobbakat.

Lázadó kamaszként mindennek kiemelt jelentősége volt: az agyonhordott, enyhén kifakult együtteses pólók viselése egyértelműen jelezte, ki melyik kaszthoz tartozik. Nem csak az amerikai tinifilmekben kerülték el egymást a csoportok: a magyar valóságban a bandapólós rockerek nem vegyültek a színes pólós deszkásokkal, sem a fehér pólós gimimacákkal. A középiskolából kilépve azonban kevésbé tűnt nyerő választásnak a Linkin Park-os póló vagy a Sexy Chick feliratú trikó. A bandatagok átadták helyüket a tengerpartos-pálmafás álomnak, és a rózsaszín idézetek egy időre kikerültek a pixisből.

Forrás: AFP
A bandapólós korszakot a sztárok sem hagyják ki, Avril Lavigne és Kelly Clarkson

Azonban az idei szezonban ismét az interneten legtöbbször megosztott életbölcsességek és a pozitív hozzáállásra biztató mondatok kerültek pólónyomásra. Milyen témák a legnépszerűbbek nyáron?

Jó tanácsok az arctalan tömegnek

Te mit tanácsolnál a Facebookon, valóságshow-kon és csücsörítős fényképeken felnövő generációnak? Kelj föl az asztal mellől, és járj? Teremtsd meg önmagad? Az élet ideát van? A fast fashion üzletek pont eléggé merészek ahhoz, hogy tinilányok tucatjai pózoljanak a nyaraláson ehhez hasonló, minimálisan provokatív trikókban - velősen üzenve sorstársaiknak. A suli végeztével egy egész nyaruk van arra, hogy teljesen megváltozzanak a szeptemberi iskolakezdésre, miért ne kezdenék egy nyomott pólóval? Szóval, "Walk natural no pose", miközben "Do what you love - Love what you do"!


1. Stradivarius 2995 forint, 2. Heavy Tools 4990 forint, 3. Zara 4995 forint

Párkapcsolati tippek a nyomulósoknak

Ahogy szerelem nincs korhoz, úgy a nyomott minták sincsenek dress code-hoz kötve. Az igazán trendkövető fiatalok elegáns szoknyával vagy magas sarkú cipővel kombinálva akár munkába is felvehetik a mintás felsőket. Vigyázat, az üzeneteket egyes kollégák magukra vehetik! Ha a szíved épp zárva van, és nem érzed, hogy eljött az ideje házinyúlra lőni, akkor válaszd a "Sorry we are closed" feliratú darabot (a királyi többes mindig nyerő). Viszont ha a nyár előtti hajtást csak egy lelkes gyakornok segítségével tudod átvészelni, jöhet a "Girls just wanna have fun"! És ehhez még a közösségi oldalad beállításain sem kell változtatnod. Hello, offline világ!


1. Bershka 2995 forint 2. Fundango 5990 forint 3. Zara 5995 forint

Romantikus pillanatok az igazinak

A legszelesebb júniusi reggelt is megszépíti egy jól megkomponált outfit. A forró nyári flörtök és a hosszantartó szerelmek is megérdemelnek egy pólóba zárt vallomást. Az örök álmodozók még a legbugyutább mondatokba is képesek shakespeare-i szonetteket belelátni, ne keltsük fel őket! A színes trikók sorttal és dzsekivel mutatnak a legjobban. A tengerparti nyüzsgésben vagy az őrült fesztiválozásban is megmutathatod, milyen emberi is vagy te.


1. Mango 3595 forint, 2. Mango 4995 forint, 3. Stradivarius 2995 forint