fashion week modell frizura Takács Nóra Átalakítunk! smink szépség Larion Oscar modellügynökség Jónő Team
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha elég sokáig dolgozik az ember modellként, kialakul az a képessége, hogy a városban sétálva akármilyen látási viszonyok között is kiszúr egy másik modellt. Amikor Timit megláttam, az volt az első gondolatom, hogy ezt a lányt bizony az ég is modellnek teremtette, csak még nem tud róla...

Timi kicsivel 9 előtt csöngetett be hozzánk. Nagyon izgatottan vártuk. Teljesen más valakiről egy jelentkezési lap és pár fotó alapján valamit elképzelni, mint élőben meglátni. Azonban ahogy nyílt az ajtó, úgy húzódott mosolyra a szánk, mert rögtön megláttuk benne, amit kerestünk: egy szimpatikus, fiatal lányt, akin látszik, hogy fogalma sincsen arról, hogy ő valójában gyönyörű.

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Cipő és gyűrű: Horváth Dóri sajátja, nadrág és blúz: Vero Moda,
clutch: H&M, lánc: H&M

Te is lehetsz bombanő! Jelentkezz, és a Jónő Team téged is átalakít!



Timi 22 éves, tanuló, aki teljesen átlagos életet él: szeret bulizni, énekelni és a barátnőivel lenni. A szerelme pedig egy rockzenész. 3 éve vannak együtt, Timi szavaival élve jelenleg a "melegítős" korszakban tartanak. Kapcsolatuk boldog és stabil, azonban a kezdeti parfümfelhős napoknak egy ideje már vége. Éppen ezen szeretne a lány változtatni! Egy kis újdonságot, frissességet akart csempészni a mindennapjaikba, visszahozni a kezdeti bizsergést. Terve első lépése volt, hogy új külsővel hódítsa meg ismét kedvesét. Szeretjük az ilyen ötleteket, így örömmel láttunk munkához.

Timi legfőbb problémája a bőre. Oscar, a sminkmesterünk a fotózás idejére ugyan tökéletesre sminkelte az arcát, azonban nem elég elfedni a problémát, jobb megoldani azt. Éppen ezért Oscar profi tanácsokkal látta el Timit, tisztítókúrát javasolt neki, napi bőséges folyadékbevitelt, illetve tippeket adott a bőrtípusának megfelelő mindennapi bőrápoláshoz. Mesterünk Timi gyönyörű, igéző szemeit hangsúlyozta, főként bronzszínű szemhéjkrémmel, illetve dúsító szempillaspirállal, míg az ajkakat hagyta természetesen ragyogni.

Nikinek, a fodrászunknak nem volt nehéz dolga, hiszen Timi haja hosszú, egészséges és szép, természetes színű, amit a világ minden kincséért sem szerettünk volna megváltoztatni, de egy kis világosítás és frissítés a végekre azért ráfért. Az ombre festés még mindig menő, aminek Timi nagyon örült. Másik titkos vágya a frufru volt, amit még sosem próbált ki. Nos, mi nem sokat vacakoltunk! Nagyon jó döntés volt, szuperül áll neki! Már csak a ruha volt hátra.

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Az átalakításról készült galériánkhoz kattints ide!

Dórival, a stylisttal abban maradtunk, hogy valami fiatalos, divatos ruhát választunk Timinek, ami kicsit sem "melegítős". A farmer tökéletes választás, főleg, ha valakinek olyan szép alakja van, mint Timinek. A blúz és a cipő vadságot kölcsönzött neki, ugyanakkor nem tette harsánnyá az öltözetet. Ha ránézünk Timire, bármelyik rockbanda múzsája lehetne. A fotósunk, Kata kamerája előtt igazi profi modellként viselkedett, úgy pózolt, hogy öröm volt nézni. Egész nap rendkívül csendes, mégis nagyon kedves volt velünk, viszont a kamera előtt egy pillanat alatt kinyílt, mondhatnám magához képest "megvadult". Egy teljesen más lányt láttam, mint reggel az ajtóban. Mikor megmutattuk neki a képeket, majdnem elsírta magát örömében, és azt hajtogatta: "Hihetetlen, mintha nem is én lennék, ez a lány nem is én vagyok, elképesztő!"

Pedig Timi, ez a lány nagyon is te vagy! Biztos vagyok benne, hogy a barátod örült a változásnak, és a barátnőid is megdicsértek. Élménybeszámolómat azzal kezdtem, hogy messziről kiszúrom a modelleket. Nos, smink és hajvágás nélkül is tudtam, hogy tökéletes modell lennél, azonban a képeket elnézve arra jutottam, hogy muszáj adnom neked egy tényleges esélyt, segítséget is ehhez. Utólagos engedelmeddel elküldtem az elkészült képeidet egy kedves barátnőmnek, akinek modellügynöksége van (én is sokszor dolgoztam vele régebben). Mellékelem, mit írt:

Kazareczki Hajnalka (Bloom Models Europe):
Szia Nóri!
Köszönöm, hogy átküldted Timi fotóit. Örülök, mert látszik rajta, hogy nagyon jó modell lehetne, és azt is érezni, amit a fotózáson te is tapasztaltál, hogy kedves és jó "munkatárs". Ez nagyon fontos, sőt talán az egyik legfontosabb: egy modellnek alázattal, kedvesen, figyelve és tisztelettel a stáb irányában kell tudnia dolgozni. Különleges karakterű az arca, szép szimmetrikus, ami a modellek esetében igen fontos. A fotók alapján látszik, hogy ügyesen mozog a kamera előtt és rendkívül fotogén. Tapasztalatom szerint a legszebb lányoknak van a legkevesebb önbizalma, ezen mindenképp dolgoznunk kell majd a jövőben.
Nóri, gratulálok a csapatodnak. Kedvesen, valóban odafigyelve hozzátok ki a lányokból a legjobbat. Timit is csodálatos nővé varázsoltátok, kiemelve egyedi szépségét.
Szeretettel várjuk a modellügynökségünkben, a mi csapatunkban is van helye.
Hajni


Látod, Timi! Hirtelenjében egy teljesen új dologban is kipróbálhatod magadat, milyen izgalmas az élet! A Jónő Team nevében sok sikert kívánok, remélem, élsz majd a lehetőséggel. A melegítőt pedig csomagold el egy időre a szekrény mélyére.

Átalakít a Jónő Team: Modellügynökség várja Timit!http://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130611-atalakit-a-jono-team-valodi-modell-lehet-timibol-takacs-nora.htmlÁtalakít a Jónő Team: újra bombaformában Zitahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130603-atalakit-a-lifehu-csapata-a-jono-team.htmlMunka közben a Jónő Team fodrásza, Kurucz Nikoletthttp://www.life.hu/life/galeria/atalakitunk/20130605-munka-kozben-a-jono-team-fodrasza-kurucz-nikolett-gyonyoru-frizurak.htmlÁtalakít a Jónő Team: Zita imádta az új külsejéthttp://www.life.hu/life/galeria/atalakitunk/20130604-atalakit-a-lifehu-jono-team-csapata-takacs-nora-kantor-kata.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.