Született feleségek Jesse Metcalfe Dallas szexi színész LifeNight félmeztelen edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csoda, hogy Gabrielle Solis is elcsábult: a Született feleségek szexi kertészét alakító Jesse Metcalfe gyönyörű látványt nyújt félmeztelenül.

A Dallas jóképű sztárja edzésre indult Los Angeles egyik parkjába. Jesse Metcalfe félmeztelen fotóit elnézve megállapíthatjuk, hogy a sztár igazán szívdöglesztő látványt nyújtott még a kemény kétórás edzése közben is. Ha te is kíváncsi vagy a szexi srác képeire, ide kattintva nézd meg őket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Dallas sármőrje minden reggelét egy kiadós mozgással indítja, ennek köszönhetően pedig több kiló izommal gyarapodott mostanában
"Minden nap edzéssel kezdem a napom. Pozitív energiával és egész napra elegendő endorfinnal tölt fel" - vallja Jesse, aki leginkább a küzdősportokat kedveli. Imádja a bokszot, és a többszázéves hagyománnyal rendelkező japán dzsúdzsucut.

Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.