Egy félkarú lány nyerte meg a Miss Iowa szépségversenyt Amerikában. Így ő is versenybe száll majd a szeptemberi, Miss America címért - írja a Daily Mail.

A félkarú szépséget, a 23 éves Nicole Kellyt választották meg Miss Iowának szombaton. A lány születése óta úgy él, hogy bal karjából hiányzik egy darab. A szépség azt mondta: "A baseballtól a táncon át a búvárkodásig mindent kipróbálna." A versenyen készült képeket itt megnézhetitek!

Forrás: missiowa.com
Nicole Kelly

Nemcsak szép, de humora is van. Úgy fogalmazott: "Végre találtam egy olyan helyet, ahol az emberek szabadon bámulhatnak, a színpadot." A fiatal lány most New Yorkban él, tavaly diplomázott le és minden álma, hogy a Broadway-n dolgozzon.

 

A lófarok soha nem megy ki a divatból!http://www.life.hu/szepulj/haj/20130528-valtozatos-lofarok-a-copfok-viselete-kulonleges-modon.html Új hajjal hódít Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130610-jennifer-aniston-szineszno-megmutatta-mi-a-legujabb-hajstilus-hollywoodban.html Így lesz szép Iszak Eszti három nap alatthttp://www.life.hu/szepulj/20130605-iszak-eszti-szepsegtippjei-hogyan-hozzuk-magunkat-formaba-3-nap-alatt.html Szexisebb Katalin hercegnőt szeretne Cavallihttp://www.life.hu/szepulj/20130607-katalin-hercegnot-szeretne-oltoztetni-roberto-cavalli-olasz-divattervezo.html Ezerféleképp hordhatod a lyukas kendőt!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130604-hogyan-legyek-jo-no-kendos-trukkok.html