Ilyen az álomaltatás - édes videó

kisbaba módszer család alvás altatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges technikával, mindössze egy perc alatt elaltatja kisgyermekét egy apuka. A módszer futótűzként terjed az interneten.

Elkeseredett anyukák és apukák, figyelem! Akár egy perc alatt is el lehet altatni a kisbabát. A módszer a vicces nevű, oompa-loompa névre hallgat. Az internetre feltöltött videót már csaknem egymillióan látták.

Forrás: Youtube
Forrás: Youtube

Ahogy a felvételen is látszik, a kicsit ritmusosan mozgatja oldalra és felfelé, amitől a pici baba szó szerint beájul. Ilyen az álomaltatás! Próbáljátok ki, hátha beválik!

Az altatós videót itt nézhetitek meg:
Imádnivaló kislányával mókázott a színészhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130611-paul-bettany-szinesz-keteves-kislanyaval-jatszott-egy-new-yorki-parkban.htmlUtoljára jelenik meg Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130610-katalin-hercegno-hamarosan-szulesi-szabadsagra-megy-es-eltunik-a-nyilvanossag.htmlIntim fotó Beyoncéről és kislányárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130609-beyonce-amerikai-enekesno-intim-fotot-tett-kozze-a-blogjan-kislanyarol.htmlVonzóbbnak érzik magukat az újdonsült apukákhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130603-vonzobbnak-erzik-magukat-gyermekuk-szuletese-utan-az-ujdonsult-apukak.htmlA harmadik ikerpár született egy családbahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130605-a-harmadik-ikerpar-szuletett-ugyanabba-a-csaladba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.