A legfrissebb divatnak köszönhetően egyre több férfi hagyja el a zoknit, ha cipőt húz a lábára, különösen igaz ez a nyári időszakban. A zokni nélkülözése azonban sok kellemetlenséget okozhat.


Kedvenc sztárjaink, Ryan Gosling és Jude Law is gyakran bújik mezítláb cipőbe, ami azonban kellemetlen lábszagot, rosszabb esetben pedig gombás fertőzést is eredményezhet. A zokni nélküli cipőviseléssel az a legnagyobb probléma, hogy a verejték közvetlenül a lábbeli belsejében szívódik fel, ami pedig a baktériumok melegágya lehet. A kellemetlen szagok orvosolhatók ugyan különböző dezodorok és illatosított talpbetétek segítségével, de a legbiztosabb megoldás mégis az, ha zoknit húzunk.

Forrás: Northfoto

Érdemes megfogadni a szakértő tanácsait, ha el akarjuk kerülni a kínos viszketéssel járó lábgombát és a rossz szagokat:
-Mindig viselj zoknit, ami elnyeli az izzadságot és szárazon tartja a lábat.
-A nylon helyett preferáld a pamutot és cseréld minden nap.
-Igyekezz felváltva hordani a cipőidet, hogy az egyes lábbeliknek legyen elég ideje arra, hogy kiszáradjanak két használat között.
-Ha mindezeken túl is problémád adódik, használj dezodorokat vagy vegyél kétszer egy nap antibakteriális lábfürdőt.

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!Ezt viseld a nászéjszakánhttp://www.life.hu/legytrendi/20130611-lifenight-szexi-fehernemuk-ezt-viseld-a-naszejszakan.html Mit üzen a pólód?http://www.life.hu/legytrendi/20130609-trendi-a-feliratos-polo-uzenhetsz-is-vele.html Izzadságfolttal pózolt Sigourney Weaverhttp://www.life.hu/legytrendi/20130611-sigourney-weaver-amerikai-szineszno-ruhajan-izzadsagfolt-volt-a-tonygala-voros.html Nagy bikinikörképhttp://www.life.hu/legytrendi/20130607-a-legdivatosabb-bikinik-2013-nyarara.html Sarah Jessica Parker zokni-szandálban sokkolhttp://www.life.hu/legytrendi/20130607-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york-sztarja-terdzoknit.html