Gisele Bündchen után egy másik szépséges Victoria's Secret angyalt, Doutzen Kroest is levetkőztette a híres fotós, Mario Testino.

Pikáns fotókon pózol egy neves divatmagazin hasábjain Doutzen Kroes. A holland származású modellt alig takarja néhány pánt, csík és ékszer, közszemlére téve tökéletes alakját.

Fotó: Mario Testino/Vogue Brasil
Kattints a képre, és nézd meg a többi pikáns fotót is!

Nem ezt szoktuk meg a Victoria's Secret angyalától, aki leginkább nyugodt és egészséges életviteléről híres. Bár Doutzentől nem áll távol a szexi bikinik világa, a képek tanúsága szerint a modellnek van egy kevésbé angyali oldala is: meztelenkedik, vonaglik és mindeközben nagyon dögös!
Nem ő az első, akit levetkőztetett Mario Testino fotós a divatmagazin hasábjain. Gisele Bündchen ugyanebben a számban mutathatta meg gyönyörű alakját alig pár hónappal a szülés után.

Forrás: [origo]Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!Átalakít a Jónő Team: Modell lett Timiből!http://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130611-atalakit-a-jono-team-valodi-modell-lehet-timibol-takacs-nora.html Meztelen magyar modellek (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20130606-magyar-modellek-akik-reklamkampanyokban-meztelenkedtek-mihalik-eniko-palvin-barbara-szikaszi.html Pucér képek a híres magyar modellről (18+)http://www.life.hu/life/galeria/20130606-mihalik-eniko-magyar-modell-meztelen-fotoi-vogue-v-magazin.html Dühös lett félmeztelen fotója miatt a modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130604-lifenight-tudta-nelkul-jelent-meg-kate-upton-felmeztelen-kepe-a.html Félmeztelenül szépül a brazil szupermodellhttp://www.life.hu/szepulj/20130606-gisele-bundchen-brazil-szupermodell-extrem-szepeszeti-beavatkozasokon-vett-reszt-felmeztelenul.html Bizarr meztelen fotón pózol a terhes modell (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20130604-lifenight-meztelenul-fekszik-egy-huscafatokkal-boritott-agyon-a-terhes-lara.html Plus-size modell lett a molett diáklánybólhttp://www.life.hu/legytrendi/20130603-lifenight-egy-duci-diaklanyon-akadt-meg-egy-hires-fehernemumarka-szeme.html Félig magyar a világ legidősebb modelljehttp://www.life.hu/szepulj/20130603-82-szuletesnapjat-unnepli-a-vilag-legidosebb-modellje-carmen-dell-orefice.html