Kisfia lesz Halle Berrynek. Ezt az Oscar-díjas színésznő vőlegénye, Olivier Martinez erősítette meg.

Kiderült, hogy kisfiút hord a szíve alatt Halle Berry. Sokan találgatták a baba nemét az utóbbi időben, de a hírt most a sztár francia vőlegénye, Olivier Martinez erősítte meg a People magazinnak. A színésznőnek már van egy ötéves kislánya, Nahla, előző kapcsolatából.

Forrás: AFP
Halle Berry és Olivier Martinez 2012-ben

Ahogy a Life.hu is megírta, a 46 éves hírességet váratlanul érte második terhessége. Olivier Martinez, aki szintén szakmabeli, úgy fogalmazott: "A fiam amerikai lesz, de én francia maradok." Hozzátette: jól érzi magát Amerikában, de mindig is külföldinek fog számítani.

 

Csodának tartja második terhességét Halle Berryhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130514-halle-berry-szineszno-megmutatta-mekkorat-nott-a-pocakja-masodik-terhessege.html Szuperhős lett a terhes Halle Berrybőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20130424-halle-berry-szineszno-vihart-alakitja-az-xmen-filmek-uj-reszeben.html Halle Berry szexi csipkeruhába bújtatta pocakjáthttp://www.life.hu/legytrendi/20130412-halle-berry-szineszno-aki-masodik-gyermekevel-terhes-csinosan-jelent-meg.html Terhespocakot villantott Halle Berryhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130409-halle-berry-amerikai-szineszno-terhespocakot-villantott.html Íme az első terhesfotó Halle Berryrőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20130407-halle-berry-oscar-dijas-szinesznorol-az-elso-foto-miutan-bejelentette.html