Jennifer Connelly színésznő rövid, sportos frizurát vágatott magának.

Jennifer Connelly a filmvásznon igazi kaméleon: a színésznő játszott már mindent a drogfüggő nőtől kezdve a külvárosi anyáig. A való életben azonban ritkán változtatott külsején: hosszú évtizedekig hosszú, sötét haja volt - egészen mostanáig. Az új hajáról készült képeket itt nézhetitek meg!

Forrás: AFP
Jennifer Connelly még hosszú hajjal

A szép színésznő úgy tűnik, megunta hosszú sörényét, helyette, sportos, bubi frizurát vágatott magának. A háromgyerekes anyukának ez a fazon is remekül áll. Nektek hogy tetszik? Idén egyébként számos híresség szánta rá magát a hajvágásra: így tett például Nicole Richie, Jennifer Lawrence és Naomi Watts is.

 

Félkarú lány lett Miss Iowahttp://www.life.hu/szepulj/20130611-nicole-kelly-felkaru-szepseget-valasztottak-meg-miss-iowanak.html Új hajjal hódít Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130610-jennifer-aniston-szineszno-megmutatta-mi-a-legujabb-hajstilus-hollywoodban.html Szexisebb Katalin hercegnőt szeretne Cavallihttp://www.life.hu/szepulj/20130607-katalin-hercegnot-szeretne-oltoztetni-roberto-cavalli-olasz-divattervezo.html Félmeztelenül szépül a brazil szupermodellhttp://www.life.hu/szepulj/20130606-gisele-bundchen-brazil-szupermodell-extrem-szepeszeti-beavatkozasokon-vett-reszt-felmeztelenul.html Kettőt látunk Reese Witherspoonbólhttp://www.life.hu/szepulj/20130604-reese-witherspoon-szineszno-es-lanya-ava-olyanok-mint-ket-tojas.html