fashion week Palvin Barbara Emma Roberts Dita Von Teese Taylor Swift Osvárt Andrea Emma Watson Ónodi Eszter szépség Linda Gray Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten az erős szemsminkek és a babás ajkak mellett hódítottak a fura edzőcipők és a görögös estélyik a vörös szőnyegen. De "régi ismerősök" és magyar szépségek is szerepelnek a Life.hu heti szépségmustrájában.

Fekete szemek

Nem könnyű szép, csábító fekete sminket készíteni. Míg Osvárt Andi gyönyörű szemeit még jobban kiemeli az erős smink, addig Avril Lavigne énekesnő jobban tette volna, ha nem a pandaszemekre voksol. A bájos énekesnő nevetségesen festett... Cara Delevingne modell füstös sminkje megjárja, de ami nekünk sokkal jobban tetszik, az a különleges fülékszer.

Forrás: Life.hu, AFP, Northfoto
Forrás: Life.hu, AFP, Northfoto

Babás ajkak

Idén a narancs- és korallszínű ajkak mellett a sztárok imádják a babarózsaszín rúzsokat is, ami nem csoda, hiszen ezek nagyon feldobják még az egyszerű, fekete szetteket is. Ez az árnyalat különösen a szőke hölgyeknek áll jól, így a héten Iszak Eszti és Karolina Kurkova is erre az ütős színre voksolt. Esztinél külön pluszpont jár a rúzs és a körömlakk kombóért.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Haladj a korral!

A sztároknál is előfordul, hogy egy színésznő nem tud megbarátkozni a korával. Linda Gray bombaformában van, és még öltözködni is tud 73 évesen. De a nála épp 20 évvel fiatalabb Dallas-beli kolléganője, Brenda Strong még mindig a puncsszínű, pörgős szoknyák híve. Kár, hogy már egy ideje elmúlt 50 éves.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Emlékezetes kreációk a 2013-as Comet gálán


Szeresd a pöttyöket!

A héten két stílusikon is nagyon hasonló ruhát választott. Katalin hercegnő tőle szokatlan módon állatmintás, fekete-fehér foltos kismamaruhában mutatkozott, míg az amerikai stílusikon, Sarah Jessica Parker a pöttyökre szavazott. Minket meggyőztek!

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Gyengéink a szép cipellők

Vajon van olyan nő a világon, aki ne gyengülne el a szép lábbelik láttán? Biztosan, de Emma Watson és Palvin Barbi valószínűleg nem tartoznak közéjük. A Harry Potter sztárja egy műanyag Christian Louboutin darabbal kápráztatott el bennünket, a magyar szupermodlel pedig egy igazi Hamupipőke-szandállal.

Fotó: AFP, Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: AFP, Hámori Zsófia/Life.hu

Menőzés sportcipőben? Inkább ne!

Az előbbi hölgyektől sokat tanulhatna Emma Roberts és Whitney Port. Teljesen mindegy ugyanis, hogy milyen okból viselik, de az edzőcipő mindenképp kínos a vörös szőnyegen. A két fiatal, feltörekvő sztárocska ráadásul nadrág helyett szoknyával viselte a rémes darabokat.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Heti hopp és kopp

Katie Holmes stílusa sokat javult a válása után, épp ezért nem is értjük, mi vitte rá a színésznőt erre a rémes, nála egy mérettel nagyobb ruhára. És vajon mi akar lenni ez a póz? Tanulhatna az erotika földi istennőjétől, Dita Von Teese-től, aki káprázatosan nézett ki a pezsgőszínű Maria Lucia Hohan kreációjában.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Lélegzetelállító smink fesztiválszezonrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130612-hogyan-legyek-jo-no-dogos-fesztivalsmink-nyarra.htmlÚjabb sztár szabadult meg hosszú sörényétőlhttp://www.life.hu/szepulj/20130613-jennifer-connelly-szineszno-rovid-sportos-frizurara-cserelte-hosszu-hajat.htmlJónő blog: Csigaházam, a táskámhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130612-jono-blog-csigahazam-a-taskam.htmlÍgy csinálják a profik! A tökéletes alapozóhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130611-takacs-nora-szakertoi-level-a-tokeletes-alapozo-kivalasztasa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.