Holly Madison bikiniben pózol és csodálatosan néz ki, pedig három hónapja szült.

Három hónappal kislánya születése után újra a kamerák kereszttüzében áll Holly Madison. A szépség bikiniben pózol és büszkén megmutatja, hogy máris visszaszerezte szülés előtti alakját. Friss bikinis képeit itt csodálhatjátok meg!

Forrás: Instagram/Holly Madison
Holly és kislánya

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, az egykori nyuszilány márciusban hozta világra kislányát, a különleges nevű Rainbow-t. Hugh Hefner egykori kedvence most Las Vegasban neveli a gyerkőcöt vőlegényével, Pasquale Rotellával. A következő lépés pedig az esküvő lesz - árulta el Holly. Már az időpont is megvan: augusztus 14-én áll az oltár elé.

Megmutatta újszülött babáját Holly Madisonhttp://www.life.hu/legykepben/20130323-megmutatta-nemreg-szuletett-kisbabajat-holly-madison-egykori-playmate.html Betegsége miatt örökre molett lesz a színésznőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130613-cseke-katinka-szineszno-pajzsmirigybetegsege-miatt-nem-tud-lefogyni.html Sikertörténet: Így fogyott csinosra Évihttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20130611-sikertortenet-a-fogyokura-es-az-edzes-segitsegevel-tobb-mint-20.html A szobabicikli rabja lett Dévényi Tiborhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130523-devenyi-tibi-bacsi-formaba-szeretne-lendulni-rendszeresen-szobabiciklizik.html Tovább élnek a vegetáriánusokhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130607-tovabb-elnek-a-vegetarianusok-a-vegetarianusoknal-12-szazalekkal-alacsonyabb-a.html