Több százan keresik az eltűnt tárnoki fiút

eltűnés Tárnok gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy erőkkel keresik azt a 13 éves tárnoki fiút, aki péntek reggel a helyi általános iskolából távozva eltűnt - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap délután az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy az eltűnt Vidák Kálmán mielőbbi megtalálása érdekében kutyás speciális mentők, rendőrök, polgárőrök és civilek fésülik át jelenleg is a környéket, eddig azonban nem találták meg a gyermeket. Az ügy részleteit közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendőrség - mondta.

Facebook/ElveszettEmberekGyerekekMagyarorszagEuropa
Facebook/ElveszettEmberekGyerekekMagyarorszagEuropa

A police.hu szombati felhívása szerint a fiú péntek reggel 9 óra körül kiszaladt a tárnoki Iskola utcában lévő II. Rákóczi Ferenc általános iskolából, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A fiú 150 cm magas, vékony testalkatú, rövid világos barna hajú, gyors beszédű. Eltűnésekor kék hosszú farmernadrágot és pirosas stoplis cipőt, valamint világoszöld hosszú ujjú, elöl "focista" mintás pólót viselt - olvasható egyebek mellett a rendőrség honlapján. A tárnoki hírportál vasárnap azt írta, reggeltől a segítőkkel együtt több mint kétszázan csatárláncban keresik az eltűnt gyermeket - rendőrök, tűzoltók, polgárőrök, önkéntesek.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.