Végre itt a nyár! A jövő héten már 35 fok is lehet

kánikula időjárás forróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jövő hét elején folytatódik a felmelegedés, több helyen akár 35 fok is lehet.

Hétfőn sok lesz a napsütés, csapadék nem várható. A nappali maximumok 31 és 34 fok között lesznek. Kedden túlnyomóan derült, száraz idő várható. Szerdán és csütörtökön már néhol helyi zápor, zivatar is előfordulhat. A szél többfelé megélénkül, zivatar környezetében meg is erősödhet. A nappali maximumok szerdán és csütörtökön 29 és 35 fok között várhatók. Pénteken a többórás napsütés mellett elszórtan valószínű zápor, zivatar.

Thinkstock
Thinkstock

Szombaton északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, és több helyen valószínű zápor, zivatar. Az északnyugati szél helyenként megerősödhet. A leghűvösebb órákban 16 és 21 fok valószínű, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 30 fok között alakul. Vasárnap változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel. Szórványosan valószínű zápor, zivatar. A legalacsonyabb hőmérséklet 14 és 20 fok között valószínű, nappal várhatóan 23-29 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.