Shakira és Gerard Piqué ismét betekintést engedtek gyönyörű családjukba. A szépséges énekesnő egy újabb tündéri fotót osztott meg követőivel a közösségi oldalán.

Legutóbb a Szexpázsit blogon tekinthettünk be Shakira és Piqué családi fotóalbumába. A rajongók nagy örömáre a hírességek nem rejtegetik gyermeküket, előszeretettel osztanak meg fotókat a tündéri kisfiúról. A 36 éves anyuka most is így tett, az alábbi képet tette közzé közösségi oldalán.

Forrás: Facebook/Shakira, photo by Marc Baptiste

Ahogy a képen is látszik, Milanbaba, aki január 22-én látta meg a napvilágot, szépen cseperedik. Az öthónapos csöppségnek már saját útlevele van, amivel már Los Angelesbe is ellátogatott. A Voice stúdiója mellett pedig tiszteletét tette a papája meccsén is a Barcelona stadionjában.

A gyönyörű gyermek a szemeit egyértelműen az anyukákjától örökölte, de reméljük, hogy kicsit szexi papájára is üt majd, akiről egy fantasztikus összeállítást láthatsz a Napi hím oldalon.

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc, vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!


Gyönyörű Shakira 4 hónapos kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130527-4-honapos-lett-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique.html Új pasi vette el Shakira eszéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130416-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-szepen-cseperedik.html Egyre cukibb Shakira és Gerard Piqué kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130405-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-sokat-nott.html Hatalmas bociszemekkel nézelődik Shakira babájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130322-shakira-es-gerarg-pique-kisfia-milan-ket-honapos-lett.html Shakira kisfia kiment a papája meccsérehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130211-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-kiment-az.html Íme az első fotó Shakira és Piqué kisfiárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130124-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-elso-fotoja.html Intim és gyönyörű fotón az állapotos Shakirahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130116-shakira-barmelyik-pillanatban-eletet-adhat-elso-gyermekenek.html