Tolvai Reni, a Megasztár győztese saját magát hordhatja ezentúl.

Divatikon lett Tolvai Reni. Az énekesnő arca az egyik divatmárka pólóira került fel, az így született trendi darabokat pedig bárki megveheti.

Forrás: Facebook/Tolvai Renáta hivatalos oldala
Íme, a Tolvai Renis pólók

Az énekesnő a hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg a hírt rajongóival, hogy ezentúl pólót viselve is kifejezhetik iránta való szeretetüket. Reni ráadásul maga is szívesen belebújik az egyedi darabokba. A trikókon természetesen a sztár látható egytől-egyig kreatív és merész módon lefotózva. Nem is vártunk mást tőle! "A nagyon dizájnos "Reni pólók" egy ötlet kapcsán születtek. Kiss Márk stylist barátom készített terveket és ezeket megosztottam a közösségi oldalamon, majd egy divatcégnek nagyon megtetszettek és ők tovább álmodták a terveket, ezek azok, amiket nemrég újra megosztottam az oldalamon. Egyelőre még csak ajándékba kaptam belőlük 1-1 darabot, de amióta a rajongók látták nagy az érdeklődés, ezért úgy döntöttem, megszavaztatom melyik tetszik legjobban a közösségnek és utána limitált példányszámot legyártatunk belőle" - mesélte Reni a Life.hu újságírójának.

VIVA Comet: Szabó Zsófi az új Tolvai Reni?http://www.life.hu/legytrendi/20130614-13-viva-comet-dijatadon-ruhak-es-sztarok-a-voros-szonyegen.html Ezért fogyott karcsúra Tolvai Renihttp://www.life.hu/ez-zsir/20130223-tolvai-reni-a-megasztar-egykori-enekesnoje-nagyon-lefogyott.html Dögös nővé változott Tolvai Renihttp://www.life.hu/legytrendi/20130218-uj-kulsovel-tert-vissza-tolvai-reni-enekesno-aki-a-nagy.html Jól lefogyott Tolvai Renihttp://www.life.hu/szepulj/20130126-tolvai-reni-enekesno-a-megasztar-nyertese-lefogyott.html