fashion week telefontok telefon okostelefon iPhone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az okostelefonod nélkül már egy lépést sem teszel? Készítsd fel őt is a nyári buliszezonra! Válaszd az alkalomhoz leginkább illő színt vagy mintát, és tökéletesítsd vele az outfited! A Life.hu összegyűjtötte a szezon kedvenc telefontokjait.

Már a '90-es években meg lehetett volna jósolni az Y generáció mobilmániáját. Általános iskola alsó tagozatában mindenki az akkori legnépszerűbb "játékapplikációját" nyomogatta a szünetekben, hiszen egy valamire való diák a tamagochija nélkül egy lépést sem tett. A trenddiktáló nebulók hetente váltogatták a színes kütyüt (és vele együtt virtuális kedvencüket is). A neonsárga és babakék színekben hódító "kiegészítők", ha nem is annyira tudatosan, mint a mostani mobilkeretek, de hozzátartoztak az összképhez.

A klasszikus mobiltípusokkal egy időben megérkeztek a tokok és tartók is, ám az okostelefonok térhódításával a kütyü díszítése szinte kötelezővé vált. A hátlapok egyszerre látnak el óvó- és díszítő funkciót. A buliszezonban a nyári fagyiszínek, a mókás mintás, illetve a tartós bőr darabok lesznek a legnépszerűbbek.

Színes

Nincs nyár hódító neon- és pasztellszínek nélkül! Az átlátszó pink, az élénklila és az elmaradhatatlan korall árnyalatok tökéletes megjelenést biztosítanak neked akár fesztiválon, akár vízparton bulizol. A színes hátlapok mellett számos szilikonkeretet, illetve fóliát találsz az erre szakosodott üzletekben.


1. Vodafone.hu - 2.290 forint, 2. Mango - 3.995 forint, 3. Mango - 2.995 forint
4. Tok-shop.hu - 1.448 forint, 5. Tok-shop.hu - 1.990 forint

Bőr

Tökéletes védelemre vágysz? A bőr telefontokok megbízható társaid lesznek a buliszezonban! Idén nyáron a minőség mellett a dizájnra is kiemelt figyelmet fordítottak a tervezők: a letisztult forma és a funkcionalitás eszményi harmóniát alkotnak az aprócska bőrtasakban. A klasszikus fekete mellett számos színből választhatsz.


1. Ikiegeszitok.hu - 5.990 forint, 2. Tokbolt.hu - 2.990 forint, 3. Rekavago - 8.900 forint
4. Mestyán Barbara - 6.500 forint, 5. Dettymoon - 5.300 forint

Mintás

Az outfited egyik meghatározó darabja az aktuális hátlapod? Akkor válaszd a fesztiválokra az élénk árnyalatú, mintás tokokat. A népszerű üzletláncok kínálatában megtalálod a cuki, a vicces és a romantikus változatokat is. Ügyelj rá, hogy a kereted a teljes szetteddel is harmonizáljon!


1. Vodafone.hu - 3.290 forint, 2. T-mobile.hu - 3.771 forint, 3. Zara - 2995 forint
4. H&M - 1.490 forint, 5. Zara - 2.995 forint

Te gyakran cseréled a telefonod hátlapját?

Sötét gondolatok ihlették a fehérneműkethttp://www.life.hu/legytrendi/20130617-lifenight-a-belas-dead-szexi-fehernemuit-nick-cave-dalai-ihlettek.htmlPólóminta lett Tolvai Renibőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20130617-tolvai-reni-a-megasztar-gyoztese-sajat-arckepevel-diszitett-polokkal-rukkolt.htmlTrendi szandálok - nem csak a strandra!http://www.life.hu/legytrendi/20130613-trendi-szandaok-es-papucsok-nyarra-amiket-nem-csak-a-strandon.htmlSzexi testláncot hordanak a világsztárokhttp://www.life.hu/legytrendi/20130613-kendall-jenner-valosagshowsztar-beyonce-es-rihanna-nyomdokaba-lepett-es-testlancot.htmlHová lett a melltartód, Gwyneth?http://www.life.hu/legytrendi/20130616-gwyneth-paltrow-szineszno-melltarto-nelkul-jelent-meg-a-gene-siskel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.