Nemcsak előadásával, hanem különleges fejfedőjével is lenyűgözte közönségét Björk.

A furcsa kreációiról elhíresült énekesnő talán egyáltalán nem lepte meg rajongóit az amerikai Bonnaroo fesztiválon viselt fejfedőjével. Björk, aki a 2001-es Oscar-díjátadóján hattyújelmezt öltött magára, ezúttal sem hazudtolta meg magát. A 47 éves énekesnőnek nemcsak a ruhája volt extravagáns, hanem különleges fejfedője is. Csoda, hogy kilátott belőle, hiszen a sapkaszerűség az egész arcát sündisznó módjára beborította a tüskékkel.
Nézd meg Björk fesztivál outfitjét ide kattintva.

Forrás: AFP

Forrás: [origo]Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!Iszak Eszti szereti az extrém ruhákathttp://www.life.hu/life/galeria/20130607-iszak-eszter-a-viva-comet-musorvezetoje-szereti-az-extrem-ruhakat.html Bizarr és extrém a jövő férfitangájahttp://www.life.hu/legytrendi/20130417-lifenight-bizarr-es-extrem-ferfitangat-dobott-piacra-egy-francia-divatceg.html Extrém jelmezben lép fel Szabó Győzőhttp://www.life.hu/legykepben/20130330-szabo-gyozo-magyar-szinesz-arpa-attila-magyar-szinesz-mezeben-lep.html Így élnek az extrém kövér emberekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20121024-igy-elnek-az-extrem-kover-emberek.html Extrém szépségek a vörös szőnyegen - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120314-extrem-szepsegek-a-voros-szonyegen-heti-beautymustra.html Bizarr óvszerruha, nem menyasszonyoknak!http://www.life.hu/gyogyulj/20130612-lifenight-ovszerbol-keszitettek-eskuvoi-ruhat.html Bizarr meztelen fotón pózol a terhes modell (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20130604-lifenight-meztelenul-fekszik-egy-huscafatokkal-boritott-agyon-a-terhes-lara.html Bizarr pónilónak öltözött a celeblányhttp://www.life.hu/legytrendi/20130327-katie-price-modell-egy-rozsaszin-ponilonak-oltozve-pozolt.html