Beyoncé fittebb és szebb, mint valaha. Az énekesnő megmutatta feszes hasát.

Mint egy tinilány, úgy fest Beyoncé. A dögös énekesnő Tumblr oldalára töltött fel egy fotót magáról, amin megmutatja szuperlapos hasát és rövid farmernadrágból kivillanó, hosszú combjait.

Forrás: Tumblr.com/Beyonce

Dögösebb és fittebb, mint valaha! Pedig ahogy a Life.hu is megírta, korábban az a hír terjedt róla, hogy a 31 éves sztár második gyermekével terhes. Ezzel a fotóval alaposan megcáfolta a híreszteléseket. A díva férjével, Jay-Z-vel egy kislányt, a tündéri Blue Ivy-t nevelik közösen.

Csontsoványra fogyasztották Beyoncéthttp://www.life.hu/szepulj/20130612-roberto-cavalli-divattervezo-durvan-photoshoppolta-beyoncet-egy-sajtokozlemenyben.html Intim fotó Beyoncéről és kislányárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130609-beyonce-amerikai-enekesno-intim-fotot-tett-kozze-a-blogjan-kislanyarol.html Sosem látott képek kerültek elő Beyoncérólhttp://www.life.hu/szepulj/20130529-lifenight-sosem-latott-tablokepek-kerultek-elo-a-grammydijas-rb-enekesnorol.html Nem jön a baba Beyoncénálhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130521-beyonce-ferje-jayz-tagadja-hogy-az-enekesno-masodik-gyerekukkel-varandos.html Babát vár Beyoncéhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130517-beyonce-knowles-enekesno-masodik-gyermekevel-terhes.html