Ezért irigykedünk Eva Herzigova testére

alak Olaszország szülés bikini Eva Herzigova
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eva Herzigova néhány hónapja megszülte harmadik gyermekét, de máris "bikini-kész," visszanyerte alakját.

Elképesztő. Eva Herzigova nemrég még a szülőszobán volt, most, két hónappal később pedig már bikiniben strandol Olaszországban. Ahogy a Life.hu is megírta, a 40 éves cseh modell áprilisban adott életet harmadik gyermekének, a kis Edwardnak. A csinos, bikinis képekért kattintsatok ide!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A szépség egy fekete, kétrészes, retró fürdőruhába bújt, miközben élvezte az olasz hajókirándulást barátnőjével. Ki hinné, hogy már három gyerkőc anyukája? Van már egy ötéves fia, George és egy kétéves kissráca, Philipe, akiket vőlegényével, az üzletember Gregorio Marsiajjal nevelnek közösen. Teste azonban mit sem árulkodik erről.

Fia született a szupermodellnekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130430-eva-herzigova-cseh-szupermodell-harmadik-gyermekenek-adott-eletet-aki-szinten.htmlÍgy kell ronda hercegnőnek öltöznihttp://www.life.hu/szepulj/20130619-katie-price-modell-hatalmas-rozsaszin-hercegnonek-oltozott-legujabb-konyve-bemutatojan.htmlA barnaságért cirkuszolt az állapotos modellhttp://www.life.hu/szepulj/20130618-lifenight-duhos-lett-katie-price-modell-akinek-a-szolariumszalon-megtiltotta.htmlDögös fürdőruhában vadult Mariah Careyhttp://www.life.hu/szepulj/20130618-mariah-carey-enekesno-szexi-fekete-furdoruhaban-pozol-legujabb-szoloalbuma-videoklipjeben.htmlFélpucéran napozott a modell (18+)http://www.life.hu/szepulj/20130617-kelly-brook-brit-modellszineszno-felmeztelenul-napozott-mexikoban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.