Anna Chlumsky terhesség szülés kislány My Girl - Az első szerelem New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sugárzóan szép Anna Chlumsky. A terhes színésznő egy pillangós ruhába öltöztette pocakját.

Még szebbé teszi a terhesség Anna Chlumskyt, aki gyereksztárból gyönyörű nővé cseperedett. Az 1991-es My Girl - Az első szerelem című film főszereplője egy fekete-fehér, pillangó mintás ruhában jelent meg a vörös szőnyegen, New Yorkban. A színésznő a Us Weeklynek elárulta, hogy a jövő hónapban szül, és mind testileg, mind lelkileg készen áll erre.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Anna

A 32 éves sztár első gyermekét várja férjével, Shaun Soval, aki szintén nagyon izgatott a pici érkezése miatt. A leendő szülők egyébként még nem készültek el a gyerekszobával, de már az utolsó simításokat végzik. A színésznő azt is elmesélte, hogy még nem tudják, hogy hívják majd a kislányt, de van már öt nevük, és akkor döntenek majd, amikor először meglátják a picit.

Csodaszép nővé érett kedvenc gyermekkori filmünk sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20111215-ez-am-a-valtozas-anna-chlumsky-a-my-girl-sztarja.htmlAlig hittünk a szemünknek! Gyönyörű nő lett gyermekkorunk kedvenc színésznőjehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120411-alig-hittunk-a-szemunknek-gyonyoru-no-lett-gyermekkorunk-kedvenc-szinesznoje.htmlNorthnak hívják Kim Kardashian kislányáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130621-kim-kardashian-and-kanye-west-ujszulott-kislanyat-north-westnek-hivjak.htmlKiderült, hol szül Katalinhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130619-katalin-hercegno-elarulta-hol-hozza-vilagra-gyermeket.htmlShakira babája a Voice stúdiójában járthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130619-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mebarak-a-the.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.