Legfrissebb hírek szerint North West lett a neve Kim Kardashian and Kanye West újszülött kislányának, de röviden csak Norinak becézik.

Öt nappal azután, hogy Los Angelesben világra jött Kim Kardashian és Kanye West kislánya, megvan a baba neve: North West, röviden csak Nori - tudósít a Daily Mail.

Forrás: AFP
Kim Kardashian és Kanye West

Korábban egyébként több verzió is keringett a köztudatban. A Life.hu is megírta a HollywoodLife.com értesülését, miszerint Kai Georgia Donda West lett a pici. De arról is volt szó, hogy Kaidence Dondának hívják majd, Kanye West elhunyt anyukájának állítva emléket. A TMZ.com egyik szemfüles munkatársa állítólag látta is a születési anyakönyvi kivonatot, amelyben a North West szerepel.

Így hívják Kim Kardashian újszülött kislányáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130618-kim-kardashian-celeblany-es-kanye-west-rapper-nemreg-szuletett-kislanyat.html Korábban szülte meg gyermekét Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130615-kislanya-szuletett-kim-kardashiannak-es-kanye-west-rappernek-5-hettel.html Megeszi majd méhlepényét Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130605-kim-kardashian-valosagshowsztar-szules-utan-meg-akarja-enni-mehlepenyet.html Megnyomorgatta Kim Kardashian lábfejét a cipőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130517-kim-kardashian-labfejet-osszenyomta-a-cipo.html Kim Kardashiant gyötri a féltékenységhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130502-lifenight-kim-kardashian-irigyli-huganak-kendall-jennernek-tokeletes-es-szexi.html