fashion week szexi vallomás ruhadarab pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári ruha? Combfix? Bikini? Virágos, kötős, csipkés? A Life.hu férfiakat kérdezett meg arról, hogy mi a kedvenc női ruhadarabjuk, és ami még érdekesebb, hogy miért épp az?

A cipő


Vince, 32, belsőépítész:
"Szerintem minden kétséget kizáróan a legnőiesebb és legerotikusabb ruhadarab a magas sarkú cipő. Nincs olyan nő, akinek ne állna jól (oké, kivéve azokat, akik nem tudnak járni benne...) - és minden nő sokkal jobban néz ki magas sarkúban, egyszerűen megváltoztatja a lábak és a fenék formáját, hirtelen szexissé válik tőle. Én nem is tudnék elképzelni kapcsolatot olyan nővel, aki mindig lapos talpú cipőt hord, annyira fontos ez nekem."

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A fehérnemű


Gyula, 24, pultos:
"Ahogy a szólás mondja: a bugyi nem a legjobb dolog a világon, de nagyon közel van ahhoz. Úgyhogy ha egyetlen ruhadarabot lehet csak mondani, akkor nekem a bugyi lenne az. Biztos azért is, mert ha egy nőnek már látom a bugyiját, akkor valószínűleg azt is fogom, ami alatta van... Viszont annyira nem izgatnak ezek a szexisnek mondott csipkés fehérneműk, valahogy anyámék generációja jut róla mindig eszembe. Az áttetsző-átlátszó anyagból készült bugyik viszont nagyon fel tudnak izgatni."

Ferenc, 44, osztályvezető:
"Ha télen kérdezel meg, valószínűleg mást mondtam volna, de most épp nyaralni voltam a tengerparton, szóval a kedvenc ruhadarabom a bikini. Egy jól megválasztott fürdőruha elképesztően szexissé tud tenni egy nőt, és nem is kellenek hozzá modell-adottságok, ezt csak a csajok képzelik be maguknak. Szóval sokféle tetszik bikiniből is, de ha egyfélét lehet választani, akkor fekete, kötős, háromszög alakú mellrésszel és tanga alsóval. Lehet azért, mert a páromnak pont ilyen van?"

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock


A harisnya


Géza, 30, katona:
"A combfix! Csakis a combfix, mi más? Egyszerűen őrjítő a tudat, ha egy nő lábán végig van a harisnya, pont 'ott' meg már nincs. Ennél csak az őrjítőbb, ha azt is tudod, hogy bugyi meg nincs rajta. Szerencsére volt már olyan barátnőm, aki szeretett így öltözködni, és néha meglepett azzal is, hogy bugyit sem vett. Mondanom sem kell, hogy mi lett az ilyen találkozások vége."


A nyári ruha


Pál, 33, író:
"Az egyberuha tetszik a legjobban, abból is a lenge nyári fajta, lehetőleg világos és virágmintás. Szerintem valami kamaszkori filmélmény miatt maradhatott meg ez ennyire bennem, de egészen költőien szépnek tudom látni a nőket ilyen ruhában. Arról nem is beszélve, hogy izgató a gondolat, hogy csak egyetlen ruhadarab van rajtuk, amit egyetlen mozdulattal le tudnék venni. Főleg ha melltartó sincs rajtuk, de mivel amúgy is a kismellű lányok a zsánerem, így ez könnyen előfordulhat."

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A leggings


Dénes, 27, mozigépész:
"Mostanában egyre jobban tetszik ez a leggings-dolog, ami nemrég jött divatba. Szoknya alatt is bejön, de én azt is szeretem, ha nadrágként hordják, és nem igazán értem az ezzel kapcsolatos női felháborodásokat. Miért ne hordhatná valaki másképp, ha neki úgy tetszik? Minden változás úgy indult a divatban, hogy valaki egyszer csak gondolt egyet, és másképp kezdte el csinálni a dolgokat, mint ami az elvárás volt. Aki szerint meg ez 'ribancos', az gondoljon bele abba, miket mondhattak annak idején arra, akik először miniszoknyát vettek."


A lakk


Gábor, 38, mérnök:
"Nálam nem a ruhadarab maga, hanem az anyaga számít. A lakk érintése szexuális izgalmat vált ki belőlem, tudom, hogy ezt fetisizmusnak hívják, igen. Szerencsére találtam olyan partnert, akivel ezt a vonzalmamat meg tudom osztani, és aki szívesen hord ilyesmit. Szóval a hálószobában gyakran előkerül a lakkcsizma, a lakk-kesztyű, a lakkfűző - a hétköznapokban az utcán pedig csak néha és persze szolidabb formában hordunk ilyen anyagból készült ruhadarabokat."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.