45 éves, öt gyermek anyukája és még most is remekül fest Eddie Murphy volt felesége.

Elképesztően néz ki Eddie Murphy egykori neje. Nicole Murphy egy kétrészes, szexi, fekete-fehér bikiniben strandolt Miamiban. Remek kondícióját és feszes hasizmait elnézve, el sem hinnénk, hogy 45 éves és 5 gyermek édesanyja.

Forrás: Northfoto
Nicole Murphy

Eddie Murphy egykori asszonykája egyik lányával, a 13 éves Zolával és egy barátnőjével napoztak és lubickoltak egész nap. A hírek szerint Nicole fitnesz őrült, és ennek köszönheti irigylésre méltó alakját. Ahogy a Life.hu is megírta, Eddie Murphy nem panaszkodhat most sem: a jelenlegi barátnője ugyanis egy ultradögös modell.

 

Szuperbombázó Eddie Murphy csajahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130617-eddie-murphy-szinesz-baratnoje-paige-butcher-modell-tokeletes-testet-irigylik.html Kicsit gebe lett Colin Firthhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130621-colin-firth-szinesz-sokat-fogyott-egy-filmszerep-kedveert.html Kőkeményen edz az Acélemberhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130621-igy-lett-szexi-szuperhos-a-pocakos-sztarbol-henry-cavill-az.html Négy gyerek után is dögös a modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130620-lifenight-brooke-burke-modell-es-szineszno-negy-gyerek-utan-42.html Büszke nagy fogyására Christina Aguilerahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130620-christina-aguilera-enekesno-buszken-megmutatta-csinos-alakjat-a-voice-finalejaban.html