Robbie Williams kijelentette, hogy ő fog drogot vásárolni lányának, amikor felnő. Csak azért, hogy biztosan a lehető legjobbat adja neki.

Meghökkentő vallomás Robbie Williamstől. Az énekes azt mondta, hogy ő veszi meg a drogot 9 hónapos kislányának, ha felnő, hogy a legjobbat próbálhassa ki - írja a brit Sun. A 39 éves híresség alkohol- és gyógyszerproblémái miatt többször vendégeskedett már elvonón.

Forrás: Facebook
Robbie és a kis Theodora

Sőt, keményebb szerekkel is élt anno: a kokaint és a heroint is kipróbálta. Robbie egy interjúban azt mondta: "Kétlem, hogy a kislányom is olyan lesz, mint én. De ha mégis megtörténne, szeretném, ha a legjobb drogokat használná és vele együtt nyomnám én is." Ahogy a Life.hu is megírta, a sztár és Ayda Field színésznő gyereke, Theodora Rose Williams tavaly szeptemberben született meg. A híresség azt is elmondta, hogy egy dalt is írt a kicsinek, amelyet alkohol- és drogproblémái ihlettek. Végül elárulta, hogy az énekesnő Adele nyolchónapos kisfia, Angelo nagyon jól kijön Theodorával. "A kis Angelo rajta van a potenciális kérők listáján" - mesélte nevetve az énekes.

 

Halálán van Robbie Williams?http://www.life.hu/gyogyulj/20130415-robbie-williams-enekes-nem-tudja-hol-temessek-el-szulovarosaban-vagy.html Ilyen volt Robbie Williams esküvőjehttp://www.life.hu/szeress/20130301-robbie-williams-enekes-eskuvoje.html Robbie Williams csalódott: kisfiút akart, nem kislánythttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20121107-robbie-williams-csalodott-mikor-megszuletett-a-kislanya-fiut-szeretett.html Robbie Williams apa letthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120919-robbie-williams-brit-enekes-dalszerzo-es-producernek-megszuletett-a-kislanya.html