Victoria Beckham olyat tett, amit eddig szinte még soha: mosolygott.

Hihetetlen! Teli szájjal mosolygott Victoria Beckham. A divattervezőnek állt egykori Fűszeres lányt gyakran kritizálják, amiért állandóan savanyú képet vág, és sohasem mosolyog. Most megerőltette magát és kivillantotta fogsorát. Hiába, az évtized nőjeként mindent el kell követnie.

Forrás: Facebook/David Beckham
És mosolyog :)

A mosolygós fotót férje, David Beckham töltötte fel Facebook oldalára. Azt írta alá: "mondtam én, hogy tud mosolyogni!" A rajongók többsége szerint Victoriának nagyon jól áll a vigyor, és sokkal többet kellene csinálnia. Ti mit szóltok hozzá?

 

Victoria Beckham lett az évtized nőjehttp://www.life.hu/legytrendi/20130605-victoria-beckham-divattervezot-valasztottak-az-evtized-nojenek-a-glamour-galan.html Meztelenül szeret dolgozni Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/szepulj/20130429-victoria-beckham-divattervezo-meztelenul-szeret-dolgozni-ebbol-nyer-ihletet.html Victoria Beckham újra kés alá feküdthttp://www.life.hu/legykepben/20130406-victoria-beckham-a-spice-girls-egykori-tagja-megint-megmuttette-melleit.html Tökéletes szülő David és Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130307-david-es-victoria-beckham-a-legjobb-minta-minden-anyukanak-es.html