Angelina Jolie és Brad Pitt még két gyermeket szeretne, így összesen nyolc apróságról kellene gondoskodniuk.

Egyre nagyobb lesz a család Brangelináéknál. A sztárpár azt tervezi ugyanis, hogy még két fővel bővül a família, vagyis összesen nyolc gyereket nevelnének - írja a brit Sun. Angelina, aki nemrég dupla melleltávolításon esett át, beleszeretett egy kislányba Jordániában, miután szír menekülteket látogatott meg a Közel-Keleten múlt héten.

Forrás: AFP

Ezen kívül szeretnének még egy biológiai gyermeket is, mielőtt leállnak a nagy családtervezéssel. A párnak három adoptált gyermeke van, Madoxx, Pax és Zahara. Angelina 2006-ban szülte meg Shiloh nevű kislányukat, két évvel később pedig ikreknek adott életet, ők Knox és Vivienne. Mivel az ikrek már nagyok, a páros úgy gondolta, itt az ideje, hogy jöjjön az újabb apróság. Ráadásul esküvőt is terveznek még a nyár végén Franciaországban.

Hegek őrzik Angelina Jolie vad éveithttp://www.life.hu/life/galeria/20130603-fotokon-akkor-es-most-angelina-jolie-szineszno-hatgyerekes-edesanya-es.html Mellrákban meghalt Angelina Jolie nagynénjehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130527-angelina-jolie-szineszno-nagynenje-debbie-martin-mellrakban-halt-meg.html Saját anyjává válik Angelina Joliehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130519-angelina-jolie-szineszno-edesanyjat-marcheline-bertrand-alakitja-az-uj-eletrajzi.html Leoperálták Angelina Jolie mindkét melléthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130514-angelina-jolie-szinesznonek-eltavolitottak-a-melleit-mert-nagy-volt-a.html Ijesztően vékony lett Angelina Joliehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130422-angelina-jolie-szineszno-dramaian-lefogyott-es-remesen-nez-ki.html