Dita von Teese egy amerikai magazinnak elárulta, hogy nincs önbizalma. Ennek ellenére sikerült igencsak pikáns képeket készíteni a hírességről.

Ő a világ egyik legszexibb nője, aki rendszeresen több ezer szempár előtt válik meg ruhadarabjaitól. Dita von Teese lenne az utolsó, akiről azt feltételeznénk, hogy önbizalomhiánytól szenved. Azonban a burleszk királynője is csak ember, aki nemrég arról vallott, időnként neki is meginog önmagába vetett hite. "Csakúgy, mint bárki más, én sem vagyok mindig magabiztos" - árulta el Marilyn Manson exe, akinek nemrég azért sikerült megmutatnia szexi oldalát a Bwatt magazin kedvéért.

Forrás: Bwattmagazine.com
Így fest az önbizalomhiányos Dita

A vadító fotókat elnézve nehezen hisszük el neki, a 40 éves szépség azonban állítja, sokszor ugyanúgy hadilábon áll magával, mint akármelyik másik nő. Ditának azonban megvan a tuti módszere: "Próbálom szeretni magam és elfogadni azokat a dolgokat is, amiket kevésbé kedvelek magamon. Szerintem fontos, hogy mi nők tudjuk, mindannyian ugyanazokon az érzéseken megyünk át" - állítja a burleszktáncos.

Bikán lovagol a burleszk királynőjehttp://www.life.hu/szorakozz/20130429-lifenight-dita-von-teese-tancos-es-modell-szerepel-jared-leto.html Vetkőzve énekel Dita Von Teesehttp://www.life.hu/szorakozz/20130118-vetkozve-enekel-dita-von-teese-a-burleszk-koronazatlan-kiralynoje.html Divatbotrányok: Dita Von Teese átverte az állatvédőkethttp://www.life.hu/legytrendi/20120913-divat-es-botranyok-dita-von-teese-a-hofeher-boru-szriptiztancosno.html Dita Von Teese és a pezsgőspohár (18+)http://www.life.hu/life/galeria/20120914-pezsgospoharban-sztriptizel-dita-von-teese.html Átalakítunk! Önbizalomhiányos lányból szédítő nő lett Noémihttp://www.life.hu/legytrendi/20120821-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Önbizalomhiányt okozhat a tinilányoknak a nagy mellhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120723-onbizalomhianyt-okozhat-a-tinilanyoknak-a-nagy-mell.html Sokba kerül az önbizalomhiány - A kényszeres vásárlás pszichológiájahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110614-sokba-kerul-az-onbizalomhiany-kenyszeres-vasarlashoz-vezethet.html