A kerekded idomokkal megáldott Vivian Kindle vonaglik a fürdőruhamárka szexi kampányfotóin.

Ki máson állhatnának ennyire jól ezek a merész színek és nőies szabásvonalak, mint a formás Vivian Kindle modellen? A dögös lányt nemrég a biKa fürdőruhamárka választotta ki modelljének. Nem hiába, hiszen formás testén még a leparányibb bikinifelső is nagyszerűen áll.
A forró hangulatú képeket nézd meg a blogon ide kattintva.

Forrás: biKa Swimwear

Forrás: [origo]Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!Szexi duci modell fehérneműbenhttp://www.life.hu/life/galeria/20130321-robyn-lawley-plus-size-modell-szexi-fehernemuben-pozol.html Duci kirakatbábuk pózolnak egy svéd üzletbenhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20130315-duci-probababak-kerultek-a-sved-divatmarka-egyik-ruhauzletenek-kirakataban.html Íme, a legszebb duci hölgyek!http://www.life.hu/life/galeria/20130124-duci-nok-a-miss-ronde-szepsegversenyen-franciaorszagban-julia-castelli-lett.html Így készülj a bikiniszezonra!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130523-futas-gorkorizas-es-biciklizes-igy-keszulj-a-bikiniszezonra.html Alig takart valamit a modell bikinijehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130528-lifenight-candice-swanepoel-a-victorias-secret-modellje-paranyi-bikinit-huzott.html Bikini teltebb formákra? Itt a fatkini!http://www.life.hu/legytrendi/20130506-lifenight-elkeszult-a-divatblogger-elso-fatkini-kollekcioja.html