Szexi fehérneműben bájolog Gwyneth Paltrow legújabb filmjében.

Csábító döggé változott Gwyneth Paltrow legújabb filmjében, a Thanks for Sharing-ben. A színésznő az egyik jelenetben szexi fehérneműben pózol: csak egy melltartót, combfixet, harisnyatartót és bugyit visel. Nagyon dögös!

Forrás: Youtube
Egy jelenet a filmből

A filmben egyébként egy olyan nőt alakít, aki beleszeret egy szexőrültbe. A pasit Mark Ruffalo játssza. "Nagyon vicces mozi lett, arról szól, hogyan gyógyulj fel a szexfüggőségből, mi áll a hátterében, rendkívül tanulságos" - mondta a színésznő, akit a People magazin a legszebb nőnek választott idén. Íme, a film hivatalos előzetese, amiben elcsíphetitek a szexi Gwynethet:

Két óra edzés és Gwyneth Paltrow leszelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130524-gwyneth-paltrow-szineszno-elarulta-hogy-minden-nap-ket-orat-edz.html Egy darab műanyag irányítja Gwyneth Paltrow életéthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130515-egy-darab-muanyag-iranyitja-gwyneth-paltrow-eletet.html Hová tűnt Gwyneth Paltrow bugyija?http://www.life.hu/legytrendi/20130425-gwyneth-paltrow-szineszno-fura-ruhaban-jelent-meg-a-vasember-3.html Ciki divatbakit vétett Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/legytrendi/20130407-gwyneth-paltrow-szineszno-ciki-divatbakit-vetett-amikor-a-cipoje-talpan.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/legytrendi/20130326-gwyneth-paltrow-szineszno-meregdraga-tavaszi-ruhait-olcsobb-darabokkal-is-helyettesithetjuk.html