Xenia Deli ismét fürdőruhát reklámoz és nagyon szexi.

Xenia Deli tökéletes alakján minden jól áll. Korábban már megcsodálhattuk a Beach Bunny fürdőruhamárka kollekciójában a Victoria's Secret modell testét, aki jelenleg a Kom bikinijeit népszerűsíti. A szexi fotókat a blogon nézheted meg ide kattintva.

A mindössze 23 éves modell fiatal kora ellenére már több magazincímlapon is megmutatta bájait. Legtöbbször fehérneműket, illetve fürdőruhákat reklámoz - ám előfordul, hogy csupasz testtel kapja le a fényképezőgép.

Forrás: Kom Bikini

Forrás: [origo]Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!
Így lesznek pár perc alatt tökéletes modell lábaidhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130627-hogyan-legyek-jo-no-tokeletes-labak.html Szexi fürdőruhában feszít a dögös modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130625-lifenight-szexi-es-formas-modell-lett-a-bikinimarka-arca.html Semmit sem változott: fotók a híres modellről, 30 éve és mosthttp://www.life.hu/life/galeria/20130626-christie-brinkley-modell-semmit-sem-valtozott-fotok-30-eve-es.html Négy gyerek után is dögös a modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130620-lifenight-brooke-burke-modell-es-szineszno-negy-gyerek-utan-42.html Plus size modell lett VV Anikóbólhttp://www.life.hu/legykepben/20130621-molnar-aniko-a-valo-vilag-sztarja-plus-size-modell-lett.html Tökéletes lábra vágysz? Így csinálják a modellek!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130618-takacs-nora-szakertoi-level-a-sima-szortelen-labak-titka-borradir.html A barnaságért cirkuszolt az állapotos modellhttp://www.life.hu/szepulj/20130618-lifenight-duhos-lett-katie-price-modell-akinek-a-szolariumszalon-megtiltotta.html Félpucéran napozott a modell (18+)http://www.life.hu/szepulj/20130617-kelly-brook-brit-modellszineszno-felmeztelenul-napozott-mexikoban.html