Jada Pinkett Smith levágatta gyönyörű, hosszú haját és ombre melírozást rakatott bele. Nagyon vagány lett!

Jó nagy átalakuláson esett át Jada Pinkett Smith: Will Smith felesége aszimmetrikus rövid hajat vágatott, és ombre melírt rakatott bele. Facebook oldalán rukkolt elő az új külsejével.

Forrás: Facebook/Jada, AFP
Jada hosszú és rövid hajjal

"Imádom, egyszerűen szerelmes vagyok az új hajamba!" - lelkendezett a sztár. Mint ismeretes, Jada komolyan veszi a hajvágást. Tavaly novemberben anyarigrisként védte meg lányát, Willow-t, amikor kopaszra nyírta a haját. Azt mondta: "Willow szépsége és értéke nem a hajhosszától függ."

 

Elárulta a hosszú házasság titkát Will Smithhttp://www.life.hu/szeress/20130405-jada-pinkettsmith-szineszno-elarulta-hogy-ferje-will-smith-barmit-megtehet.html Will Smith gyönyörű kamasz lánya kopasz letthttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121204-will-smith-lanya-willow-smith-kopasz-lett-amit-megdobbenve-vettek.html Palvin Barbi megint felizgatott mindenkithttp://www.life.hu/szepulj/20130628-palvin-barbi-magyar-modell-egy-fehernemus-kepet-rakott-ki-instagram.html Levetkőzött Gwyneth Paltrow új filmjébenhttp://www.life.hu/szepulj/20130627-gwyneth-paltrow-szineszno-szexi-fehernemure-vetkozott-uj-filmje-kedveert.html Nagyon kövérnek érezte magát Christie Brinkleyhttp://www.life.hu/szepulj/20130625-lifenight-christie-brinkley-szupermodell-sokaig-kovernek-gondolta-magat.html