Koszorúslány leszel, vagy a barátnőidet szeretnéd "egyenruhába" öltöztetni az esküvődön? A Life.hu most segít mindenkinek tetsző, kedvező árú és praktikus megoldást találni a koszorúslányruha kérdésre.

Ahogyan Nyugaton már régóta, úgy ma már nálunk is divat, hogy a barátnők, ha nem is hagyományos koszorúslányok, de mégis egyforma ruhában feszítenek a nagy napon. Igen ám, de egy esküvő elég költséges mulatság, és kifizetni még az összes barátnő ruhájának a varratását is? Vagy kötelezni őket, hogy kifizessék? Ráadásul erőltessük rá az elképzeléseinket a lányokra? És hogyan hidaljuk át azt a problémát, hogy nem mindenki egyforma testalkatú, mindenkinek más áll jól?

Sokat spórolhatunk, ha nem varratjuk, hanem boltban vásároljuk a ruhákat. A fast fashion márkáknál ráadásul számos olyan modellt is találunk, amelyeket később is viselhetnek a lányok. Ha nagyon különböző a koszorúslányok adottsága, akkor adjuk meg csak a koszorúslányruhák színét, így is harmonizálni fognak az öltözékek, de mindenki választhat a testalkatához leginkább passzoló darabot. A boltban vásárolt daraboknál arra figyeljünk, ha például nem rózsa az esküvő virágdekorációja, akkor semmiképpen ne legyenek rózsamintásban a lányok, mert nagyon furán mutatnának például egy napraforgóval díszített teremben. Jó hír, hogy a bolti ruháknál sem kell lemondanunk az egyediségről, például egy-egy, színben harmonizáló övet nagyon kedvező áron varrathatunk, de akár a lányok maguk is készíthetnek egyforma fejdíszt vagy csuklódíszt.

Hosszú

Először a hagyományosabb, azaz a földig érő koszorúslányruhákra mutatunk ötleteket. Ezek közül a legtöbb nyári ruhaként is funkcionálhat a későbbiekben.


1. Asos - 25,85 euró, 2. H&M - 12.990 forint, 3. Zara - 15.995 forint
4. és 5. H&M - 9.990 forint

Rövidebb

A térd fölé vagy éppen térd alá érő ruhák ma már ugyanúgy felbukkannak a lánykoszorúban, mint a maxi változatok. Ezekből nagy a kínálat, így vásárolhatunk színes, mintás vagy csipkés darabot is. A választásnál azért arra ügyeljünk, hogy ne legyen túl szexi a ruhácska, ne mutasson sokat, hiszen egy esküvőn ez nem illik, ott a menyasszony a főszereplő. A rövid ruhákat valószínű a későbbiekben is jobban is tudják használni az exkoszorúslányok, hiszen randevúra vagy az irodába is viselhetők.


1. Asos - 26,51 euró, 2. Zara - 13.995 forint, 3. New Yorker - 4.990 forint
4. New Yorker - 7.490 forint, 5. New Yorker - 5.990 forint
6. Zara - 9.995 forint, 7. H&M - 2.990 forint

Órákat készülődik, hogy baba lehessenhttp://www.life.hu/legytrendi/20130701-lifenight-babara-akar-hasonlitani-a-brit-lany-ezert-orakat-keszulodik.html Alig takarta valami Selena Gomez idomaithttp://www.life.hu/legytrendi/20130701-selena-gomez-enekesno-meresz-ruhajabol-kivillant-formas-combja.html Így hordd a nyár kedvenc színkombinációját!http://www.life.hu/legytrendi/20130627-az-idei-nyar-legdivatosabb-szinkombinacioja-a-kek-es-a-narancssarga.html Jósnőnek állt a dögös Bar Refaelihttp://www.life.hu/legytrendi/20130627-lifenight-bar-refaeli-izraeli-modell-a-passionata-fehernemuiben-pozol.html Ez a legújabb sportőrület, a bubble footballhttp://www.life.hu/legytrendi/20130630-ez-a-legujabb-sportorulet-a-bubble-football.html